Priložnost poletja

Najmanjši model JETSETTER je masažni bazen, primeren za enega, dva ali tri uporabnike. Je majhen in ustreza namestitvi v zasebne kotičke, kjer je prostor bolj skopo odmerjen. In vendar masažni bazen JETSETTER ponuja vse, kar ponujajo njegovi veliki bratje. V njem so: ležeče mesto za masažo hrbta s patentiranim sistemom Moto-Massage DX, talna šoba FootStream za masažo stopal in šoba Precision, ki usmerjeno masira ramenski obroč in vrat. Sedeči masažni mesti nudita različna tipa masažnih šob, rotirajoče in ozko usmerjene, tako ima kopalec možnost izbire načina masaže.

Jetsetter masažni bazen

Kvalitetna izolacija v celotni notranjosti, tronivojska 24-urna 100% filtracija brez bypassa ter nizka energetska poraba in s tem nizki vzdrževalni stroški vas ne bodo pustili ravnodušne. Ko vam povemo, da nudimo petletno garancijo, hiter servis in podporo strankam, veste, da je vaša odločitev pravilna! JETSETTER je masažni bazen za tiste, ki natančno vedo, kaj hočejo.
Salonski eksponat z ohišjem v barvi Mocca in školjko v barvi Alpine white je sedaj na razpolago po fantastični ceni! Namesto 12.395 € imate možnost nakupa s 35% popustom, kar pomeni, da boste za nov najkvalitetnejši masažni bazen odšteli le 8.057 €. Priložnost, ki je ne gre zamuditi. – PRODANO

Poletje je že pokazalo svoje prijetne temperature. Zakaj si ne bi omislili poletne osvežitve z masažnim bazenom Freeflow?

Model Aptos je na voljo po privlačni ceni, lahko pa si ga omislite le za sezono in se dogovorimo za najem.

Masažni bazeni Freeflow ponujajo odlično uporabniško izkušnjo, kot tudi dodajo ogromno vrednost vašemu domu. So energijsko varčni in omogočajo nizke mesečne obratovalne stroške. Vsi modeli so v celoti izolirani s termoizolativno peno, ki zagotavlja minimalno toplotno izgubo. Enostavno ga postavite na vrt, teraso ali balkon. Brez predhodnih priprav ga enostavno vključite v klasično vtičnico, napolnite z vodo in se sproščate.

Scroll to Top