Jacuzzi

Sprostite se v masažnem bazenu – v udobju SVOJEGA doma

Najverjetneje bi zelo težko našli osebo, ki ne uživa v sproščanju v topli, brbotajoči vodi. Namakanje v jacuzziju je namreč zelo prijetna izkušnja, ki jo je skorajda nemogoče podoživeti kako drugače. Če bi se želeli vodne sprostitve naužiti vsak dan, preverite našo ponudbo – med najrazličnejšimi jacuzziji boste zagotovo našli tudi takšnega po vaši meri. Investicija v jacuzzi se vam bo obrestovala na dolgi rok, saj se boste na ta način izognili gnečam v javnih termah ter sami prilagodili delovanje bazena tako, da vam bo kar najbolj udobno. Jacuzziji HotSpring so kot nalašč za vse vrste postavitev, saj ne zahtevajo veliko prostora ali energije. Njihova kakovost omogoča vsakodnevno uporabo, enostavno nego ter nizke stroške vzdrževanja, poskrbi pa tudi za zelo dolgo življenjsko dobo.

jacuzzi

Naslednja generacija dizajna in inovativnosti

Nove smernice dizajna masažnih bazenov narekuje linija HotSpring NXT. Masažni bazeni linije NXT še nadgrajujejo linijo Highlife. Zato imajo enake karakteristike in ravno tako nudijo čudovito uporabniško izkušnjo. V vseh modelih NXT so vgrajene enako kakovostne komponente skupaj z ergonomsko oblikovano školjko, nerjavečimi šobami in ohišjem Everwood. Kar dela masažne bazene NXT tako posebne, je popolnoma nov videz, s katerim ta linija izstopa v primerjavi z vsemi do sedaj ponujenimi masažnimi bazeni na tržišču.

LINIJA HIGHLIFE

Napredna tehnologija za neskončen užitek

LINIJA HOTSPOT

Sprostitev in užitek izpod rok proizvajalcev masažnih bazenov HotSpring

LINIJA LIMELIGHT

Kakovost in zmogljivost v dih jemajočem sodobnem slogu

FREEFLOW

Postavi – priklopi – uživaj

Zakaj izbrati jacuzzi Hotspring?

Jacuzziji HotSpring iz različnih linij uporabnikom nudijo pravo pravcato doživetje. Ponujajo vam:

  1. Odlične masažne sisteme z mnogo skrbno izbranimi masažnimi mesti. Vse masažne šobe so izdelane ter nameščene zelo premišljeno, zato vam nudijo kar najvišjo stopnjo ugodja ter masažo vseh mišic. Poskrbljeno je za vsak del telesa – vrat, ramena, hrbtenico, roke, stegna, trebuh, boke, meča ter stopala. Kaj bi še lahko bilo lepšega kot sesti v jacuzzi ter si po dolgem dnevu na nogah privoščiti masažo utrujenih stopal?
  2. Zmogljive ter prilagodljive masažne šobe, ki delujejo po načelu menjave zračnega in vodnega curka ter lahko nadomestijo še tako sposobnega maserja (njihova nastavljivost vam omogoča, da moč curka prilagajate sami).
  3. Popolno neslišnost delovanja, zato so bazeni primerni tako za zunanjo kot notranjo namestitev ali pa celo namestitev v večstanovanjskih zgradbah.
  4. Visoke energijske prihranke, za katere je zaslužna tehnološko napredna obtočna črpalka v kombinaciji z inovativno izolacijo (vključno z izoliranim pokrovom). Močna masažna črpalka za varčevanje z energijo skrbi tako, da masažne šobe delujejo, le kadar jih potrebujete. LED-osvetlitev z možnostjo senčenja vašo izkušnjo prijetno osvetljuje, vendar pri tem ne potroši skoraj nobene energije.
  5. Zmogljive ter zanesljive sisteme filtracije vode, ki vodo filtrirajo 24 ur na dan, tudi v stanju pripravljenosti. Na ta način je voda očiščena vseh mehanskih delcev, od največjih pa do najmanjših. Filtracijski sistem vključuje tudi bakteriološki filter.

Jacuzzi v udobju domačega okolja uporabniku nudi sprostitev po napornem dnevu brez primere ali pa ga zjutraj pripravi na energičen dan. V nasprotju z zunanjim bazenom boste svoj jacuzzi lahko uporabljali prav vsak dan, skozi celo leto. V njem se boste poleti lahko hladili, pozimi pa ogreli. Z njegovo uporabo boste prihranili tudi veliko vode, še posebej če se po napornem dnevu radi namakate v kopalni kadi. V jacuzziju je vodo namreč treba menjati manj pogosto. Nenazadnje boste lahko v miru uživali v vodi ter napolnili svoje baterije. Čeprav je jacuzzi odlično mesto za individualno sprostitev, ga lahko izkoristite tudi za druženje s svojim partnerjem, družino ali prijatelji. Tako boste poglobili svoje odnose ter se posvetili drug drugemu – brez motečih dejavnikov, kot je npr. sodobna tehnologija.

Kako izbrati pravi jacuzzi za SVOJ dom?

Pomembno je, da izberete kakovosten jacuzzi z garancijo, saj boste le tako lahko prepričani v vzdržljivost ter dolgo življenjsko dobo bazena. Watkins Wellness, proizvajalec masažnih bazenov HotSpring, nudi garancijo na školjko bazena, tesnjenje, grelec ter ostale električne komponente, instalacijo osvetlitve, ozonski sistem ter inštalacijo glasbenega sistema. Našim kupcem nudimo tudi kakovosten servis – v primeru napake bomo popravilo opravili v najkrajšem možnem času, saj imamo v vsakem trenutku na voljo rezervne dele.

Preden izberete primeren jacuzzi, vas najprej vabimo k ogledu naše ponudbe – našli boste različne modele, ki se med seboj razlikujejo glede na velikost, obliko školjke ter razporeditev masažnih šob. Svetujemo vam, da se oglasite tudi v našem razstavnem salonu, kjer si jih boste lahko ogledali tudi pobliže.

Jacuzzi

Pred nakupom je seveda treba določiti tudi primerno mesto, kjer bo vaš jacuzzi stal. Morda imate na voljo omejen prostor? Izberite obliko ter izgled jacuzzija, ki je po vašem okusu. Premislite tudi o številu ljudi, s katerimi boste uživali v vodnih radostih. Če je mogoče, raje izberite nekoliko večji bazen. Izberite jacuzzi s kakovostnim sistemom filtracije, saj se boste le na ta način izognili napornemu čiščenju vodnega kamna in umazanije. Vsi masažni bazeni HotSpring so opremljeni z naprednim sistemom filtracije, zato je vzdrževanje popolnoma enostavno. Seveda je tudi cena pomemben dejavnik pri izbiri jacuzzija. Izdelki v naši ponudbi nudijo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Uporaba jacuzzija ima mnogo zdravilnih učinkov

Jacuzzi oz. njegova uporaba ima poleg ostalih prednosti tudi ogromno dokazanih zdravilnih učinkov. Pozitivno vpliva na človeško psiho ter telo. Udobno nameščeni boste ob zvokih brbotanja vode lažje pozabili na stresen dan ter se sprostili pred spanjem. Jacuzzi lahko pozitivno vpliva tudi na občutja tesnobe ter izboljša vaše splošno mentalno počutje. Vodna toplota bo poskrbela za sprostitev napetosti v vaših mišicah ter sklepih. Olajšanje lahko ponudi tudi posameznikom, ki trpijo za artritisom ali poškodbami mišic. Toplota namreč izboljša elastičnost tkiv ter pretok krvi, hkrati pa omili občutja bolečine. Nekatere znanstvene študije redno uporabo jacuzzijev povezujejo tudi z izboljšanjem stanja sladkorne bolezni, zmanjšanjem telesne maščobe ter izboljševanjem imunske odpornosti. Nenazadnje je jacuzzi nepogrešljiv del vsakdana za različne športnike, ki okrevajo za poškodbami.

Oglejte si vse linije in preberite o prednostih masažnih bazenov HotSpring.

Scroll to Top