jacuzzi za razvajanje

JACUZZI

Sprostite se v masažnem bazenu – v udobju vašega doma

Najverjetneje bi zelo težko našli osebo, ki ne uživa v sproščanju v topli, brbotajoči vodi. Namakanje v jacuzziju je namreč zelo prijetna izkušnja, ki jo je skorajda nemogoče podoživeti kako drugače. Če bi se želeli vodne sprostitve naužiti vsak dan, preverite našo ponudbo – tam boste našli najrazličnejše jacuzzije, med katerimi boste zagotovo našli tudi takšnega po vaši meri. Investicija v jacuzzi se vam bo obrestovala na dolgi rok, saj se boste na ta način izognili gnečam v javnih termah ter sami prilagodili delovanje bazena tako, da vam bo kar najbolj udobno. Jacuzziji Hotspring so kot nalašč za vse vrste postavitev, saj ne zahtevajo veliko prostora ali energije. Njihova kakovost omogoča vsakodnevno uporabo, enostavno nego ter nizke stroške vzdrževanja, poskrbi pa tudi za zelo dolgo življenjsko dobo.

jacuzzi

Naslednja generacija dizajna in inovativnosti

Klikni tukaj

Nove smernice dizajna masažnih bazenov narekuje HotSpring NXT linija. Masažni bazeni iz NXT linije še nadgrajujejo linijo Highlife. Zato imajo enake karakteristike in ravno tako vam nudijo čudovito uporabniško izkušnjo. V vseh NXT modelih so vgrajene enako kakovostne komponente skupaj z ergonomsko oblikovano školjko, nerjavečimi šobami in ohišjem Everwood. Kar naredi NXT masažne bazene tako posebne je popolnoma nov videz, s katerim ta linija odstopa od vseh do sedaj ponujenih masažnih bazenov na tržišču.

Napredna tehnologija za neskončen užitek

Klikni tukaj

Kakovost in zmogljivost v dih jemajočim sodobnem slogu

Klikni tukaj

Sprostitev in užitek od proizvajalcev HotSpring masažnih bazenov

Klikni tukaj

Postavi - priklopi - uživaj

Klikni tukaj

Zakaj izbrati jacuzzi Hotspring?

Jacuzziji Hotspring iz različnih linij, uporabnikom nudijo pravo pravcato doživetje. Ponujajo vam:

  1. Odlične masažne sisteme z mnogo skrbno izbranimi masažnimi mesti. Vse masažne šobe so izdelane ter nameščene zelo premišljeno, zato vam nudijo kar najvišjo stopnjo ugodja ter masažo vseh mišic. Poskrbljeno je za vsak del telesa – vrat, ramena, hrbtenico, roke, stegna, trebuh, boke, meča ter stopala. Kaj bi še lahko bilo lepšega, kot sesti v jacuzzi ter si po dolgem dnevu na nogah privoščiti masažo utrujenih stopal?
  2. Zmogljive ter prilagodljive masažne šobe, ki delujejo po načelu menjave zračnega ter vodnega curka in lahko nadomestijo še tako sposobnega maserja (njihova nastavljivost vam omogoča, da moč curka prilagajate sami).
  3. Popolno neslišnost delovanja, zato so bazeni primerni tako za zunanjo kot notranjo namestitev, ali pa celo namestitev v večstanovanjskih zgradbah.
  4. Visoke energijske prihranke, za katere je zaslužna tehnološko napredna obtočna črpalka v kombinaciji z inovativno izolacijo (vključno z izoliranim pokrovom). Močna masažna črpalka za varčevanje z energijo skrbi tako, da masažne šobe delujejo le kadar jih potrebujete. LED osvetlitev z možnostjo senčenja vašo izkušnjo prijetno osvetljuje, vendar pri tem ne potroši skoraj nobene energije.
  5. Zmogljive ter zanesljive sisteme filtracije vode, ki vodo filtrirajo 24 ur na dan, tudi v stanju pripravljenosti. Na ta način je voda očiščena vseh mehanskih delcev, od največjih pa do najmanjših. Filtracijski sistem vključuje tudi bakteriološki filter.

Jacuzzi v udobju domačega okolja uporabniku nudi neprimerljivo sprostitev po napornem dnevu, ali pa ga zjutraj pripravijo na energičen dan. V nasprotju z zunanjim bazenom, boste svoj jacuzzi lahko uporabljali prav vsak dan, skozi celo leto. V njem se boste poleti lahko hladili, pozimi pa ogreli. Z njihovo uporabo boste prihranili tudi veliko vode, še posebej če se po napornem dnevu radi namakate v kopalni kadi. V jacuzziju je vodo namreč potrebno menjati manj pogosto. Ne nazadnje boste lahko v miru uživali v vodi ter napolnili svoje baterije. Kljub temu, da je jacuzzi odlično mesto za individualno sprostitev, ga lahko izkoristite tudi za druženje s svojim partnerjem, družino ali prijatelji. Tako boste poglobili svoje odnose ter se posvetili drug drugemu – brez motečih dejavnikov, kot je npr. sodobna tehnologija.

Kako izbrati pravi jacuzzi za vaš dom?

Pomembno je, da izberete kakovosten jacuzzi z garancijo, saj boste le tako lahko prepričani v vzdržljivost ter dolgo življenjsko dobo bazena. Watkins Wellness, proizvajalec masažnih bazenov HotSpring, vam daje garancijo na školjko bazena, tesnjenje, grelec ter ostale električne komponente, instalacijo osvetlitve, ozonski sistem ter inštalacijo glasbenega sistema. Našim kupcem nudimo tudi kakovosten servis – v primeru napake bomo popravilo opravili v najkrajšem možnem času, saj imamo v vsakem trenutku na voljo rezervne dele.

Preden izberete primeren jacuzzi vas najprej vabimo k ogledu naše ponudbe – v njej boste našli različne modele, ki se med seboj razlikujejo glede na svojo velikost, obliko školjke ter razporeditev masažnih šob. Svetujemo vam, da se oglasite tudi v našem razstavnem salonu, kjer si jih boste lahko ogledali tudi pobliže.

Pred nakupom je seveda potrebno določiti tudi primerno mesto, kjer bo vaš jacuzzi stal. Morda imate na voljo omejeno velikost prostora? Izberite obliko ter izgled jacuzzija, ki je po vašem okusu. Premislite tudi o številu ljudi, s katerimi boste uživali v vodnih radostih. Če je mogoče, raje izberite nekoliko večji bazen. Izberite jacuzzi s kakovostnim sistemom filtracije, saj se boste le na ta način izognili napornemu čiščenju vodnega kamna in umazanije. Vsi masažni bazeni Hotspring so opremljeni z naprednim sistemom filtracije, zato je vzdrževanje popolnoma enostavno. Seveda je tudi cena pomemben dejavnik pri izbiri jacuzzija. Izdelki v naši ponudbi nudijo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Uporaba jacuzzija ima mnogo zdravilnih učinkov

Jacuzzi oz. njegova uporaba ima poleg ostalih prednosti uporabe tudi ogromno dokazanih zdravilnih učinkov. Pozitivno vpliva na človeško psiho ter telo. Udobno nameščeni boste ob zvokih brbotanja vode lažje pozabili na stresen dan ter se sprostili pred spanjem. Jacuzzi lahko pozitivno vpliva tudi na občutja tesnobe ter izboljša vaše splošno mentalno počutje. Vodna toplota bo poskrbela za sprostitev napetosti v vaših mišicah ter sklepih. Olajšanje lahko ponudi tudi posameznikom, ki trpijo za artritisom ali poškodbami mišic. Toplota namreč izboljša elastičnost tkiv ter pretok krvi, hkrati pa omili občutja bolečine. Nekatere znanstvene študije redno uporabo jacuzzijev povezujejo tudi z izboljšanjem sladkorne bolezni, zmanjšanja telesne maščobe ter izboljševanja imunske odpornosti. Ne nazadnje je jacuzzi nepogrešljiv del vsakdana za različne športnike, ki okrevajo za poškodbami.

Oglejte si vse linije in preberite prednosti masažnih bazenov HotSpring.

Vas zanima več o masažnih bazenih Hot Spring?
Obiščite nas v našem razstavnem salonu in si modele oglejte v živo.

Želim brezplačno knjižico s prednostmi

+ resnična zgodba zadovoljnega HotTubberja

Kako vam masažni bazen lahko spremeni življenje?

check-mark-100x115_b

3 presenetljive prednosti kako se bo vaše življenje z uporabo masažnega bazena spremenilo

check-mark-100x115_b

Poleg knjižice boste v prihodnosti prejeli nasvete in mite o masažnih bazenih