DRUGAČNOST LINIJE HIGHLIFE®

S pomočjo svetovno priznanih strokovnjakov na področju dizajna iz podjetja Designworks, a BMW Group Company, so postavljene povsem nove smernice, kako masažni bazen umestiti na vaš vrt ali v vaš dom.
Vsak masažni bazen iz linije Highlife® ponuja vrsto prednosti, ki vam zagotavljajo vrhunsko doživetje iz dneva v dan, še leta ali celo desetletja po nakupu.

Kot najbolj prodajana linija iz družine HotSpring, masažni bazeni linije Highlife ponujajo raznolika masažna mesta, neprestano 100% filtracijo vode in energetsko učinkovitost, kar pomeni nizke vzdrževalne stroške. Prepričajte se, da gre za neprimerljivo izkušnjo z masažnim bazenom.

REVOLUCIONAREN DIZAJN

Dober dizajn je funkcionalen, rešuje težave in poenostavlja. Običajno spremeni v vrhunsko. Ekipi HoSpringa in Designworks BMW Group sta postavili popolnoma nove smernice.

STIL IN FUNKCIJA

Linija Highlife® je še bolj prefinjena, sodobna in kakovostna. S priročnim nadzornim sistemom, večpodročno osvetlitvijo, ekskluzivnim slapom BellaFontana ponuja luksuz in udobje na dosegu roke.

PO VAŠIH ŽELJAH

Masažni bazen, ki ste ga čakali: enostaven za uporabo, energetsko učinkovit in osupljivega videza za pozitivno izkušnjo z masažnim bazenom (Absolute Best Hot Tub Ownership Experience™).

S sodelovanjem Designworks BMW Group osupljiva nova linija Highlife predstavlja prihodnost oblikovanja masažnih bazenov. Dober dizajn je funkcionalen, rešuje težave in poenostavlja. Običajno spremeni v vrhunsko.

VSI MODELI LINIJE HIGHLIFE® VSEBUJEJO

Ekskluzivna Moto-Massage® DX

Predstavljajte si dva premikajoča topla vodna curka, ki vam nežno potujeta ob hrbtenici gor in dol. Napetost hrbtnih mišic in vozliči ramenskega obroča bodo popustili in prevzel vas bo občutek sproščenosti.

Brezžična upravljalska plošča

Upravljajte z razsvetljavo, glasbo in masažnimi šobami ko ste v masažnem bazenu ali pa do 9m izven njega.

Izjemna filtracija

100% filtracija brez bypassa, z do 5 TriX filtri poskrbijo za 24urni pretok vode. TriX filtri s trodimenzionalno tehnologijo prefiltrirajo bistveno več vode kot običajni filtri, poleg tega imajo dolgo življenjsko dobo.

Energetska učinkovitost

Masažni bazeni HotSpring so vodilni v oblikovanju, inovativnostih in proizvodnji energijsko varčnih masažnih bazenov. Vsak masažni bazen HotSpring je izdelan z Energy Smart® sistemom, ki združuje več energijsko varčnih funkcij. Le te vam omogočajo izjemno nizke stroške obratovanja. 

POMIRJUJOČA MASAŽA, PROSTORNOST IN KVALITETA

Veličasten masažni bazen Grandee ponuja razvajanje sedmim ljudem. Uživali boste v najsodobnejših masažnih sistemih, zmogljivi a varčni črpalki ter na dveh masažnih mestih opremljenih s patentiranim MotoMassage® DX sistemom. Masažni bazen Grandee poleg vseh naprednih inovacij, odlikuje kvalitetna

POŽIVLJAJOČA RELAKSACIJA

Envoy ® je odlična izbira s prostornim ležiščem in zmogljivimi masažnimi curki ter ohišjem, ki bo obogatil vaš prostor. Envoy®, kot del Highlife linije, ponuja kvalitetno 100% filtracijo brez bypassa ter sedemplastno izolacijsko peno. Zahvaljujoč enostavnemu delovanju, nizki porabi energije in s tem

KJER SE ELEGANTEN STIL SREČA S PROSTORNOSTJO

Masažni bazen Aria je večkrat nagrajen kot najbolj prodajan model (Consumers Digest Best Buy). Ponuja napredno tehnologijo, kot je prostorno ležeče masažno mesto z Moto-Massage® DX, petimi patentiranimi filtri Tri-X® in popolno izolacijo. Sodobna oblika školjke in različne barvne kombinacije obogatijo vsak prostor.

STIL, UČINKOVITOST IN MOČNA MASAŽA

Energijsko učinkovit masažni bazen Vanguard vas razvaja s šestimi masažnimi mesti. Usmerjeni curki razbremenijo vrat, ramenski predel, hrbet in stopala. V prijetnem ambientu se udobno sprostite z večpodročno osvetlitvijo Luminescence® in slapom BellaFontana®.

POPOLNA SPROSTITEV

S prefinjeno obliko, Luminescence® večbarvno LED osvetlitvijo in trojnim slapom BellaFontana® lahko uživate v ambientu masažnega bazena Sovereign, ki vam nudi nežno ali močno masažo. S šestimi prostornimi masažnimi mesti in 28 različnimi curki se lahko popolnoma sprostite.

DOŽIVITE RESNIČNO SPROSTITEV

Masažni bazen Triumph je idealen za 4 osebe. Kot edini model linije Highlife razvaja z dvema ležiščema, njegova majhna in čudovita silhueta pa zajame romantično vzdušje masaže. Tako kot velike, ga bogati masaža šoba Moto-Massage® DX in večpodročna LED osvetlilev LuminescenceTM. 

ODPRAVITE NAPETOST Z NEŽNO ALI MOČNO MASAŽO

Masažni bazen Prodigy razvaja s petimi različnimi masažnimi mesti. Poleg pomirjujoče masaže, optimalna oblika masažnega bazena omogoča postavitev na vrtu, terasi ali v notranjem prostoru. 

POMIRJUJOČA MASAŽA JE KVALITETNA TUDI V MANJŠIH

Naš najmanjši model Jetsetter ponuja najboljša masažna mesta v majhnem prostoru, ki nikakor ne ogrozi udobja. Naš cilj je dosežen in končni rezultat popoln. Masažni bazen Jetsetter ima najvišjo energetsko učinkovitost, potrjeno s TUV certifikatom. Z dvema udobnima sedečima masažnima mestoma in enim ležečim lahko razvaja tričlansko družino.

NAPREDNA SPROSTITEV

Če želite majhen masažni bazen z elegantnim dizajnom in prefinjenostjo masažnih bazenov linije Highlife®, potem je model Jetsetter® LX pravšnji za vas. Postavite ga lahko v majhen prostor, vendar zaradi njegove majhnosti niste prikrajšani za ekskluzivne elemente in dizajn linije Highlife, saj ima tudi brezžično upravljalsko ploščo.

Želim brezplačno knjižico s prednostmi

+ resnična zgodba zadovoljnega HotTubberja

Kako vam masažni bazen lahko spremeni življenje?

check-mark-100x115_b

3 presenetljive prednosti kako se bo vaše življenje z uporabo masažnega bazena spremenilo

check-mark-100x115_b

Poleg knjižice boste v prihodnosti prejeli nasvete in mite o masažnih bazenih