Dodatki

Poslušajte, glejte, uživajte

Masažni bazeni HotSpring® so zasnovani z mislijo na užitke, zato so pripravljeni za namestitev zvočnikov in avdio opreme. Vašemu masažnemu bazenu lahko kadarkoli dodate HotSpringov sistem za zabavo.

BREZŽIČNI ZVOČNI SISTEM

Ustvarite lastno zvočno simfonijo s pomočjo brezžične iCast® tehnologije. Glasbo si lahko prenesete iz katerekoli domače avdio naprave (iPod, MP3, radio, CD/DVD predvajalnik, glasba iz računalnika,...) neposredno v masažni bazen. Izbiro posnetkov in glasnost lahko nastavljate na kontrolni plošči masažnega bazena..

VGRAJEN ZVOČNI SISTEM

Zvočni sistem je vgrajen v ohišje masažnega bazena in vsebuje iPod priključek ter pomožni vhod za druge MP3 predvajalnike. Z pripradajočim vodoodpornim daljinskim upravljalcem lahko upravljate z zvočnim sistemom znotraj ali zunaj masažnega bazena.

BREZŽIČNI TV SISTEM

Za maksimalno zabavo brezžičnemu avdio sistemu dodajte še brezžično televizijo. Brezžično prenašajte svojo priljubljeno oddajo z domače televizije, ne glede na to, ali jo gledate prek kabelske televizije, DVD ali satelita. Do masažnega bazena ni potrebno napeljevati kablov ali uporabljati zunanjega DVD-predvajalnika. Televizor LCD s 43cm širokim zaslonom se namesti na ohišje masažnega bazena, je vodoodporen in zaščiten pred visokimi temperaturami. Nosilec se vrti za 350°,tako lahko televizijo gledate kjerkoli na vrtu.

Vas zanima več o masažnih bazenih Hot Spring?
Obiščite nas v našem razstavnem salonu in si modele oglejte v živo.

Želim brezplačno knjižico s prednostmi

+ resnična zgodba zadovoljnega HotTubberja

Kako vam masažni bazen lahko spremeni življenje?

check-mark-100x115_b

3 presenetljive prednosti kako se bo vaše življenje z uporabo masažnega bazena spremenilo

check-mark-100x115_b

Poleg knjižice boste v prihodnosti prejeli nasvete in mite o masažnih bazenih