Nadgradnja

Ob nakupu masažnega bazena HotSpring® se morda niste odločili za kakšne dodatke, za katere ste tekom uporabe ugotovili, da bi vam prišli prav. Z veseljem vam bomo svetovali o možnih dopolnitvah, tako da bo uporaba masažnega bazena resnično popoln užitek.

FreshWater salt system

Sistem za dezinfekcijo s soljo FreshWater™ v vsakem trenutku izpolnjuje našo zavezo, da vam masažni bazen HotSpring polepša vsak dan... Več informacij.

VANISHING ACT

Zmehčajte vodo z unikatnim Vanishing Act™ mehčalcem. Le ta odstrani vodni kamen in s tem naredi vodo mehkejšo in svilnato. Več informacij.

PREDFILTER

Pri zagotavljanju kar se da čiste vode, vam bo v pomoč Clean Screen™ predfilter. Le tega nastavite na cev, s katero boste napolnili masažni bazen, Več informacij.

STOPNICE

Stopnice HotSpring® se ujemajo z barvo vašega masažnega bazena in tako čudovito dopolnjujejo izgled prostora. S postavitvijo stopnic iz naše ponudbe, bo... Več informacij.

DRŽALO

HotSpring je s patentiranim sistemom nege vode ACE postavil nove standarde pri negi bazenske vode v masažnih bazenih. Več informacij.

PREMIČNI VZGLAVNIK

Udobno se namestite in v polnosti izkoristite užitek, ki vam ga ponujajo masažni bazeni HotSpring. Več informacij.

PLAVAJOČ PLADENJ

Poskrbi za popoln užitek med masažo v HotSpring masažnem bazenu, saj omogoča pijačo na dosegu roke vam in vašim prijateljem. Plavajoči pladenj je izredno Več informacij.

SISTEM ZA ZABAVO

Masažni bazeni HotSpring® so zasnovani z mislijo na užitke, zato so pripravljeni za namestitev zvočnikov in avdio opreme. Vašemu masažnemu bazenu lahko... Več informacij.

SREDSTVA ZA NEGO VODE

Sredstva za nego vode AQUACHECK Z elektronskim merilcem Aquacheck lahko povsem enostavno in natančno izmerite vrednost pH, Več informacij.

Vas zanima več o masažnih bazenih Hot Spring?
Obiščite nas v našem razstavnem salonu in si modele oglejte v živo.

Želim brezplačno knjižico s prednostmi

+ resnična zgodba zadovoljnega HotTubberja

Kako vam masažni bazen lahko spremeni življenje?

check-mark-100x115_b

3 presenetljive prednosti kako se bo vaše življenje z uporabo masažnega bazena spremenilo

check-mark-100x115_b

Poleg knjižice boste v prihodnosti prejeli nasvete in mite o masažnih bazenih