Sredstva za nego vode

AQUACHECK

Z elektronskim merilcem Aquacheck lahko povsem enostavno in natančno izmerite vrednost pH, klora/broma in alkalnost vode v masažnem bazenu. Testni listič pomočite v vodo, ga vstavite v režo merilca Aquacheck in v nekaj sekundah se bodo na ekranu izpisale vrednosti posameznih parametrov. Na podlagi rezultatov boste zlahka uravnotežili bazensko vodo, hkrati pa boste imeli shranjenih zadnjih devet meritev. Ob nakupu Aquacheck merilca je priložena doza s 25 testnimi lističi.

NOSILEC TABLET

S pomočjo plavajočega nosilca, se bodo počasitopne klorova ali bromove tablete enakomerno sproščale v bazensko vodo.

ANTIPENILEC

Učinkovito sredstvo proti penjenju bazenske vode.

FILTER ČISTILO

S filter čistilom boste učinkovito odstranili vso umazanijo iz kartušnih filtrov.

VANISHING ACT™ MEHČALEC

Zmehčajte vodo z unikatnim Vanishing Act™ mehčalcem. Le ta odstrani vodni kamen in s tem naredi vodo mehkejšo in svilnato. Tako ne bo potrebe po dodajanju vodne kemije, voda bo čistejša dalj časa in cevni sistem bo zaščiten pred morebitnimi poškodbami zaradi trde vode. Vanishing Act mehčalec je obvezen pri polnitvi vode bazena z ACE sistemom. Uporabo zelo priporočamo tudi pri polnitvah bazenov brez ACE sistema v območjih z zelo trdo vodo.

GRANULAT pH- / pH+

Z dodajanjem granulata pH- boste znižali pH vrednost bazenske vode iz bazičnega v nevtralno območje. Z dodajanjem granulata pH+ boste zvišali pH vrednost bazenske vode iz kislega v nevtralno območje.

TESTNI MERILNI LISTIČI

Dodatni testni lističi, s katerimi merite vrednost parametrov v bazenski vodi z Aquacheck elektronskim merilcem. Dozo s 50 lističi je potrebno hraniti v suhem prostoru.

CALZESTAB

Sredstvo za preprečevanje usedlin mineralnih kristalov.

DIŠAVE

Dodajanje dišav bazenski vodi razvaja vse čute. Idealne so za uporabo v masažnih bazenih, saj so izdelane na vodni osnovi, zato ne zamašijo filtrov. Vonj traja približno eno uro, nato popolnoma izhlapi. Dišave so na voljo v desetih različnih vonjih in so shranjene v 250ml plastenkah.

ČISTILEC FILTROV

Z edinstvenim ročnim čistilcem kartušnih filtrov bo čiščenje hitro in enostavno. Mehke gumjaste zareze in vodne šobe omogočajo sočasno čiščenje osmih reber. Zaradi premišljene zasnove ne prihaja do povratnega špricanja umazanije in s svojo robustno zasnovo zagotavlja leta in leta uporabe. S čistilcem filtrov boste porabili 50% manj vode kot pri klasičnem čiščenju.

ORIGINALNI HOTSPRING FILTRI

Trodimenzionalnost edinstvenega Tri-X® filtra omogoča globinsko in površinsko filtracijo bazenske vode. Dvakrat večja filtrirna površina od klasičnih filtrov enake velikosti bazensko vodo prefiltrira kvalitetnejše. Svojevrstna struktura Tri-X® filtra zagotavlja enostavno čiščenje in dolgo življenjsko dobo. Primerni so za vse masažne bazene HotSpring® Highlife linije. Proizvajalec masažnih bazenov HotSpring® ponuja popolnoma uravnoteženo filtracijo. Tako je filtrirna površina natančno umerjena glede na pretok bazenske vode preko filtrov. Torej, ko pride čas za menjavo iztrošenih filtrov ne pozabite na originalne HotSpring® filtre za čisto in bistro vodo dan za dnem. HotSpring filtre imamo stalno na zalogi, filtre za vse ostale proizvajalce lahko naročimo - potrebujemo le dimenzije le teh.

KLOR / BROM

Klor granulat, počasi topne klorove oziroma bromove tablete dezinficirajo bazensko vodo.

SPA PEARLS

Kristali, izdelani le za uporabo v masažnih bazenih, bodo na vaše telo delovali sproščujoče in pomirjujoče. Edinstveni Spa Pearls so obogateni z minerali, ki vašo kožo naredijo izredno mehko na otip. Izbirate lahko med petimi različnimi vonji.

CLEAN SCREEN™ PREDFILTER

Pri zagotavljanju kar se da čiste vode, vam bo v pomoč Clean Screen™ predfilter. Le tega nastavite na cev, s katero boste napolnili masažni bazen, in tako boste iz vode predhodno odstranili organsko nečistočo ter kovine, kot sta baker in železo. Predfilter ima dolgo življensko dobo saj bo trajal kar 10 let v primeru menjave bazenske vode 3 x letno.

SPECIALNA GOBICA

Odstranjevanje nečistoče in apnenca bo s specialno gobico sila enostavno. Brez kemije, ki povzroča penjenje in brez nevarnosti za poškodbe školjke masažnega bazena. Odstrani madeže laka, pisal, štampiljk, alge, plesni in še mnogo več.

Vas zanima več o masažnih bazenih Hot Spring?
Obiščite nas v našem razstavnem salonu in si modele oglejte v živo.

Želim brezplačno knjižico s prednostmi

+ resnična zgodba zadovoljnega HotTubberja

Kako vam masažni bazen lahko spremeni življenje?

check-mark-100x115_b

3 presenetljive prednosti kako se bo vaše življenje z uporabo masažnega bazena spremenilo

check-mark-100x115_b

Poleg knjižice boste v prihodnosti prejeli nasvete in mite o masažnih bazenih