Sredstva za nego vode

Aquacheck​

Aquacheck

Z elektronskim merilcem Aquacheck lahko povsem enostavno in natančno izmerite vrednost pH, klora/broma in alkalnost vode v masažnem bazenu. Testni listič pomočite v vodo, ga vstavite v režo merilca Aquacheck in v nekaj sekundah se bodo na ekranu izpisale vrednosti posameznih parametrov. Na podlagi rezultatov boste zlahka uravnotežili sestavo bazenske vode, hkrati pa boste imeli shranjenih zadnjih devet meritev. Ob nakupu mericla Aquacheck je priložena doza s 25 testnimi lističi.

Granulat pH- / pH+​

Granulat pH-/pH+

Z dodajanjem granulata pH- boste znižali
pH-vrednost bazenske vode iz bazičnega v nevtralno območje. Z dodajanjem granulata pH+ boste zvišali pH-vrednost bazenske vode iz kislega v nevtralno območje.

HotSpring filtri

Originalni filtri HotSpring

Trodimenzionalnost edinstvenega filtra Tri-X® omogoča globinsko in površinsko filtracijo bazenske vode. Dvakrat večja filtrirna površina v primerjavi s klasičnimi filtri enake velikosti bazensko vodo prefiltrira kvalitetnejše. Svojevrstna struktura filtra
Tri-X® zagotavlja enostavno čiščenje in dolgo življenjsko dobo. Primerni so za vse masažne bazene HotSpring® linije Highlife. Proizvajalec masažnih bazenov HotSpring® ponuja popolnoma uravnoteženo filtracijo. Tako je filtrirna površina natančno umerjena glede na pretok bazenske vode preko filtrov. Torej, ko pride čas za menjavo iztrošenih filtrov, ne pozabite na originalne filtre HotSpring® za čisto in bistro vodo dan za dnem. Filtre HotSpring imamo stalno na zalogi, filtre za vse ostale proizvajalce lahko naročimo – potrebujemo le njihove dimenzije.

Nosilec tablet

Nosilec tablet

S pomočjo plavajočega nosilca se bodo počasi topne klorove ali bromove tablete enakomerno sproščale v bazensko vodo.

Testni merilni lističi

Testni merilni lističi

Dodatni testni lističi, s katerimi merite vrednost parametrov v bazenski vodi z elektronskim merilcem Aquacheck. Dozo s 50 lističi je treba hraniti v suhem prostoru.

Klor / brom tablete

Klor/brom

Klorov granulat, počasi topne klorove oziroma bromove tablete dezinficirajo bazensko vodo.

Antipenilec za masažne bazene

Antipenilec

Učinkovito sredstvo proti penjenju bazenske vode.

Calzestab

Calzestab

Sredstvo za preprečevanje usedlin mineralnih kristalov.

Tablete za čiščenje filtrov masažnih bazenov

Tablete za čiščenje filtrov

Tablete za čiščenje filtrov vam omogočajo enostavno in hitro čiščenje le teh. Vse kar morate storiti je, da tableto razstopite v čebru vode in vanj za 30 minut pomočite filter. Po preteklem času filter sperite s tekočo vodo in ga vstavite nazaj na svoje mesto. Ena tableta zadostuje za čiščenje 2 filtrov.

Filter čistilo za masažne bazene

Čistilo za filtre

S čistilom za filtre boste učinkovito odstranili vso umazanijo iz kartušnih filtrov.

Dišave za masažne bazene

Dišave

Dodajanje dišav bazenski vodi razvaja vse čute. Idealne so za uporabo v masažnih bazenih, saj so izdelane na vodni osnovi, zato ne zamašijo filtrov. Vonj traja približno eno uro, nato popolnoma izhlapi. Dišave so na voljo v desetih različnih vonjih in so shranjene v 250-mililitrskih plastenkah.

predfilter-00b

Predfilter Clean screen™

Pri zagotavljanju kar se da čiste vode vam bo v pomoč predfilter Clean Screen™. Nastavite ga na cev, s katero boste napolnili masažni bazen, in tako boste iz vode predhodno odstranili organsko nečistočo ter kovine, kot sta baker in železo. Predfilter ima dolgo življensko dobo – v primeru menjave bazenske vode trikrat letno kar 10 let.

Vanishing act

Mehčalec Vanishing ACT™

Zmehčajte vodo z unikatnim mehčalcem Vanishing Act™, ki odstrani vodni kamen in s tem naredi vodo naravnost svilnato. Tako ne bo potrebe po dodajanju vodne kemije, voda bo čistejša dalj časa in cevni sistem bo zaščiten pred morebitnimi poškodbami zaradi trde vode. Mehčalec Vanishing Act je obvezen pri polnjenju bazena s sistemom Freshwater. Uporabo zelo priporočamo tudi pri polnitvah bazenov brez sistema Freshwater v območjih z zelo trdo vodo.

Čistilec filtrov za masažne bazene

Čistilec filtrov

Z edinstvenim ročnim čistilcem kartušnih filtrov bo čiščenje hitro in enostavno. Mehke gumjaste zareze in vodne šobe omogočajo sočasno čiščenje osmih reber. Zaradi premišljene zasnove ne prihaja do povratnega pršenja umazanije, čistilec pa s svojo robustno zasnovo zagotavlja leta in leta uporabe. S čistilcem filtrov boste porabili 50 % manj vode kot pri klasičnem čiščenju.

Specialna gobica za masažne bazene

Specialna gobica

Odstranjevanje nečistoče in apnenca bo s specialno gobico sila enostavno. Brez kemije, ki povzroča penjenje, in brez nevarnosti za poškodbe školjke masažnega bazena. Odstrani madeže laka, pisal in štampiljk, alge, plesni in še mnogo več.

Scroll to Top