Prednosti

Potrdila in certifikati

Z zmagovito formulo za uspeh je HotSpring® vodilna blagovna znamka med masažnimi bazeni na svetu. Ponuja absolutno najboljšo uporabniško izkušnjo s produkti, ki imajo najmodernejši dizajn in patentirano tehnologijo, izdelani so iz kakovostnih materialov ter so energijsko varčni.

Masažni bazeni Highlife
Masažni bazeni Limelight

Masažne šobe

Masažni bazen HotSpring® odlično nadomesti usklajene roke izkušenega maserja.
Z vsemi masažnimi šobami dosegamo želene občutke, od nežno pomirjujočih do močno poživljajočih. Ni masažnega bazena, ki bi se lahko primerjal z masažnim bazenom HotSpring®.

Kakovost delovanja

Masažni bazeni HotSpring® dokazujejo kakovost in zanesljivost delovanja s sestavnimi deli ter tehnologijo, ki jim zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.

Kakovost delovanja masažnih bazenov
Masažni sistemi masažnih bazenov

Masažni sistemi

Masažni bazeni HotSpring® vam ponujajo raznolika masažna mesta. Le-ta izkoriščajo vse možnosti namestitve v samem masažnem bazenu.

Tiho delovanje

Masažni bazen HotSpring® je primeren za postavitev tako zunaj kot znotraj objekta.

Tiho delovanje masažnega bazena
Masažni bazeni Limelight

Energijska varčnost

Večina masažnih bazenov HotSpring® za obratovanje potrebuje priključitev na enofazno napetost. Izkoristek energije povečuje visokokakovostni pretočni grelec vode iz titana, ki ni v neposrednem stiku z vodo.

Vzdrževanje

Masažni bazeni HotSpring® so preprosti in cenovno ugodni za vzdrževanje, tako da zahtevajo izredno malo vašega časa.

Garancija na masažne bazene
Vzdrževanje masažnih bazenov

Servis

Pri nakupu masažnega bazena bodite pozorni tudi na organizacijo in odzivnost servisa. V podjetju JobPlus stremimo h kvalitetni poprodajni skrbi za uporabnike masažnih bazenov HotSpring®.

Filtracija vode

Vaše zadovoljstvo z masažnim bazenom bo predvsem odvisno od filtrirnega sistema vode. Masažni bazeni HotSpring® preko visokozmogljivih mehanskih in bakterioloških filtrov filtrirajo vodo neprestano, 24 ur na dan.

Masažni bazeni Limelight
Scroll to Top