Svetovanje in vzdrževanje

Svetovanje

V podjetju JobPlus smo v več kot dveh desetletjih predanosti svojim strankam pridobili bogato znanje o masažnih bazenih HotSpring® in izostren posluh za želje ter potrebe uporabnikov. Svetovali vam bomo o primerni izbiri masažnega bazena za vas in vašo družino ter vam pomagali do ustrezne odločitve. V našem razstavnem salonu si boste ogledali različne linije in modele masažnih bazenov.

Ponujamo vam tudi možnost preizkusa v prijetno urejenem intimnem prostoru. Vse zato, da bo vaš nakup masažnega bazena HotSpring® premišljen in podkrepljen z bogatimi izkušnjami naših svetovalcev. In tako bo vaša izkušnja še ena izmed 1500 izkušenj zadovoljnih slovenskih uporabnikov.

Play Video about Tukaj smo za vas - virtualen obisk razstavnega salona
Montaža masažnega bazena

Montaža

Ob nakupu masažnih bazenov HotSpring® v našem podjetju poskrbimo tudi za samo montažo. Predhodno si ogledamo lokacijo postavitve in po želji strankam tudi svetujemo najoptimalnejši prostor postavitve.

Na dan montaže vam masažni bazen pripeljemo z okretnim dostavnim vozilom in ga umestimo na pripravljeno lokacijo. Namestimo dvižni mehanizem in pokrov, masažni bazen priklopimo na pripravljen električni priključek ter ga napolnimo z vodo. Nato skupaj opravimo prvi zagon bazena, pri čemer vam razložimo vse o upravljanju in funkcijah. Če lokacija postavitve še ni pripravljena, lahko vaš masažni bazen skladiščimo v naših prostorih.

Vzdrževanje

Masažni bazeni HotSpring® od uporabnika ne zahtevajo veliko časa. Vseeno pa je treba pribložno na pol leta zamenjati bazensko vodo. Ker želimo svoje stranke razbremeniti tega dela, na njihovo željo opravljamo redno vzdrževanje masažnega bazena.

Redno vzdrževanje zajema:

Na pet mesecev priporočamo pregled filtrov in menjavo Ag+ ionske kartuše, saj se v tem času srebrovi ioni izperejo. Za vzdrževalni pregled pokličite 041 533 337, lahko pa nam tudi pišete na info@jobplus.si.

HotSpring Highlife linija
Vzdrževanje masažnih bazenov

Servisne storitve

Podjetje JobPlus ima lasten servis vseh linij masažnih bazenov HotSpring®. Izjemna kakovost masažnih bazenov se kaže v redkih okvarah. Če se že zgodijo, jih odpravimo v najkrajšem možnem času. Ves čas sledimo konstrukcijskim novostim in se redno udeležujemo servisnih seminarjev, ki jih vsako leto prireja matična hiša proizvajalca. Tako skrbimo za visoko usposobljene serviserje, ki vam napako ali okvaro kvalitetno popravijo.

Scroll to Top