SISTEM Freshwater Salt

Doživite najboljšo vodo

Sistem za dezinfekcijo s soljo FreshWater™ v vsakem trenutku izpolnjuje našo zavezo, da vam masažni bazen HotSpring polepša vsak dan (Every day made better™), saj nenehno zagotavlja visoko kakovost in čistost vode. Sistem, ki je enostaven za uporabo, odpravlja vaše skrbi za ohranjanje čiste in bistre vode skozi celo leto. Iz posebne soli stalno proizvaja naravni klor in ga v majhnih količinah dodaja vodi. Inovativni sistem FreshWater™ Salt omogoča brezskrbno lastništvo masažnega bazena brez ugibanj in ukvarjanjem z vzdrževanjem vode.

Sproščate se v vodi z manj kemikalijami in brez močnih vonjav.

Bolj naravna voda brez draženja oči in sluznice ter suhe kože.

Z redkejšim menjavanjem vodo prihranite, s tem pa tudi denar.

Enostavna nega vode pomeni več časa za uživanje v masažnem bazenu.

Play Video about Freshwater Salt sistem video

Ena od glavnih skrbi bodočih uporabnikov masažnega bazena je vzdrževanje vode. Oglejte si zgornji videoposnetek. V njem boste videli, kako sistem FreshWater™ Salt omogoča več časa za sprostitev v masažnem bazenu in ga minimalno vzame za vzdrževanje. Ekskluzivni sistem FreshWater™ Salt je opcijsko na voljo pri vseh modelih linij Highlife in Limelight.

Kako deluje

Edinstveni sistem FreshWater™ Salt, ki je v postopku patentiranja, je najboljši sistem dezinfekcije s soljo za masažne bazene. Titanova kartuša iz soli proizvaja klor in ga v majhnih količinah dodaja vodi v bazenu, zato ta ostane čista in primerna za uporabo brez dodatnega dela in skrbi. Na upravljalski plošči nastavite želeno raven izločanja snovi glede na vaše potrebe ob uporabi. Vsakih 10 dni vas upravljalska plošča pozove, da preverite vodo s testnim lističem in po potrebi prilagodite sistem. Upravljalska plošča tudi javi, kdaj sistem potrebuje pozornost, in vas vodi skozi vse korake. Tako enostavno je. Kartuša ne potrebuje nobenega vzdrževanja, njena življenjska doba pa je štiri mesece. S samo tremi menjavami kartuše voda ostane sveža, čista in bistra celo leto*, kar vam omogoča najboljšo kakovost vode. Zaradi redkejšega dodajanja kemikalij voda dalj časa ostane čista. Tako vam sistem FreshWater™ Salt skrajša čas vzdrževanja, varčuje z vodo in prihrani denar.

Freshwater kartuša

Kartuša iz titana je primerna za enkratno uporabo. Zamenjate jo v nekaj sekundah, in to brez orodja. Celoten sistem je skrit očem, do njega dostopate z vrha masažnega bazena. Gre za prvovrstno tehnologijo v industriji.

* Na kakovost in življenjsko dobo bazenske vode vpliva veliko dejavnikov, npr. število uporabnikov, pogostost uporabe masažnega bazena in kemijska sestava vode. Če upoštevate te dejavnike in poleg tega ustrezno vzdržujete masažni bazen, bo sistem FreshWater™ Salt poskrbel, da bo voda kristalno čista vse leto.

Scroll to Top