DOŽIVITE NAJBOLJŠO VODO

Sistem za dezinfekcijo s soljo FreshWater™ v vsakem trenutku izpolnjuje našo zavezo, da vam masažni bazen HotSpring polepša vsak dan (Every day made better™), saj nenehno zagotavlja visoko kakovost in čistost vode. Enostaven sistem za uporabo odpravlja vaše skrbi za ohranjanje čiste in bistre vode skozi celo leto. Iz posebne soli stalno proizvaja naravni klor in ga v majhnih količinah dodaja vodi. Inovativen FreshWater™ Salt sistem omogoča brezskrbno lastništvo masažnega bazena brez ugibanj in ukvarjanjem z vzdrževanjem vode.

Sproščate se v vodi z manj kemikalijami in brez močnih vonjav.

Bolj naravna voda brez dražečih oči, sluznice in suhe kože.

Z redkejšim menjavanjem vode le to prihranite s tem pa tudi denar.

Enostavna nega vode pomeni več časa za uživanje v masažnem bazenu.

Ena od glavnih skrbi bodočih uporabnikov masažnega bazena je vzdrževanje vode. Oglejte si zgornji videoposnetek. V njem boste videli, kako vam FreshWater™ Salt sistem omogoča več časa za sprostitev v masažnem bazenu in vam ga minimalno vzame za vzdrževanje. Ekskluzivni FreshWater™ Salt sistem je opcijsko na voljo pri vseh modelih linije Highlife in Limelight.

KAKO DELUJE

Edinstven FreshWater™ Salt sistem, ki je v postopku patentiranja, je najboljši sistem dezinfekcije s soljo za masažne bazene. Titanova kartuša iz soli proizvaja klor in ga v majhnih količinah dodaja vodi v bazenu, zato ta ostane čista in primerna za uporabo brez vašega dodatnega dela in skrbi.  Na upravljalski plošči nastavite željeno raven izločanja snovi, glede na vaše potrebe ob uporabi. Vsakih 10 dni vas upravljalska plošča pozove, da preverite vodo s testnim lističem in po potrebi prilagodite sistem. Upravljalska plošča tudi javi, kdaj sistem potrebuje pozornost in vas vodi po vseh korakih. Tako enostavno je. Kartuša ne potrebuje nobenega vzdrževanja, njena življenjska doba pa traja štiri mesece. S samo tremi menjavami kartuše voda ostane sveža, čista in bistra celo leto*, kar vam omogoča najboljšo kakovost vode. Zaradi redkejšega dodajanja kemikalij, voda dalj časa ostane čista. Tako vam FreshWater™ Salt sistem skrajša čas vzdrževanja, varčuje z vodo in prihrani denar.

Kartuša iz titana je primerna za enkratno uporabo. Zamenjate jo v nekaj sekundah in to brez orodja. Celoten sistem je skrit očem, do njega dostopate z vrha masažnega bazena. Gre za prvovrstno tehnologijo v industriji. 

Enostavna nastavitev

FreshWater™ Salt sistem samodejno proizvaja naravna čistilna sredstva in vam tako prihrani čas in skrb za nego bazenske vode. V svežo vodo dodajte priporočeno količino posebne soli, preko upravljalske plošče vnesite velikost masažnega bazena in pričakovano uporabo le tega. Delovanje FreshWater™ sistema je razvidno na upravljalski plošči, stanje vode pa lahko preverite s testnimi lističi.

Odgovornost do okolja

Glede na velikost vašega masažnega bazena HotSpring® in pogostost uporabe, FreshWater™ Salt sistem proizvaja primerno količino čistilnih sredstev. Tako ne prihaja do predoziranja, kar se lahko zgodi pri ročnem odmerjanju. Bazenski vodi dvignete kvaliteto, menjujete jo v daljšem časovnem obdobju in s tem varčujete z vodo, vašim časom in denarjem. Okolja ne obremenjujete z raznimi kemikalijami, saj je vodi dodana le majhna količina soli.

Občutite spremembo

Bazenska voda je z uporabo FreshWater™ Salt sistema bistrejša in svilnato mehka. Iz kombinacije titanove kartuše, posebne soli in bazenske vode se proizvedejo naravna čistilna sredstva, ki ne povzročajo srbečice, ne izsušujejo kože, niti ne dražijo oči. Užitek v masažnem bazenu je še prijetnejši, saj naravni klor nima tipičnega vonja kot klor granulat oziroma klorove počasitopne tablete, temveč voda celo diši.

* Na kakovost in življenjsko dobo bazenske vode vpliva veliko dejavnikov, kot npr. število uporabnikov, pogostost uporabe masažnega bazena in kemijska sestava vode. Če upoštevate te dejavnike in poleg tega ustrezno vzdržujete masažni bazen, bo  FreshWater™ Salt sistem poskrbel, da bo voda kristalno čista vse leto. 

Vas zanima več o masažnih bazenih Hot Spring?
Obiščite nas v našem razstavnem salonu in si modele oglejte v živo.

Želim brezplačno knjižico s prednostmi

+ resnična zgodba zadovoljnega HotTubberja

Kako vam masažni bazen lahko spremeni življenje?

check-mark-100x115_b

3 presenetljive prednosti kako se bo vaše življenje z uporabo masažnega bazena spremenilo

check-mark-100x115_b

Poleg knjižice boste v prihodnosti prejeli nasvete in mite o masažnih bazenih