Dopolnilni program

Nega vode
Masažni bazeni HotSpring® imajo obtočno črpalko SilentFlo® 39w, ki poskrbi za 24-urno filtracijo vode. Nameščena je v filtracijskem tokokrogu, ki je ločen od masažnega tokokroga vode.
Preberite več
Sistem Connextion
Ponovno narekujemo standarde! Tokrat s povsem novo storitvijo, ki vam in vašemu prodajalcu zagotavlja spremljanje vašega masažnega bazena HotSpring preko pametnih naprav.
Preberite več
Dodatki
Masažni bazeni HotSpring® so zasnovani z mislijo na užitke, zato so pripravljeni za namestitev zvočnikov in avdio opreme. Vašemu masažnemu bazenu lahko kadarkoli dodate HotSpringov sistem za zabavo.
Preberite več
Termoizolacijski pokrov
Le termoizolativni pokrov HotSpring® je zasnovan izključno za vaš masažni bazen HotSpring®. Ko nastopi čas zamenjave, se nikoli ne zadovoljite z imitacijo. Pokrovi so na voljo v originalnih barvah.
Preberite več
Stopnice
Stopnice HotSpring® se ujemajo z barvo vašega masažnega bazena in tako čudovito dopolnjujejo izgled prostora. S postavitvijo stopnic iz naše ponudbe bo dostop do masažnega bazena HotSpring® varen in preprost.
Preberite več
Spa dodatki
Solarni tuš je funkcionalen, enostaven in eleganten tuš, ki v sončnem dnevu segreje več kot 120 litrov tople vode. Njegova oblika omogoča dostop sončni energiji, ne glede na to, pod katerim kotom sije sonce.
Preberite več
Scroll to Top