Politika zasebnosti

Kot upravljavci spletne strani www.jobplus.si, smo zavezana k varstvu podatkov uporabnikov v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (Uredba (EU) 2016/679, t.i. “GDPR”) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Varstvo naših osebnih podatkov na spletu je zadeva, ki jo vsi moramo jemati zelo resno. Pričujoča politika zasebnosti jasno in razumljivo opredeljuje, kaj, zakaj in kako se obdelujejo vaši osebni podatki ob uporabi te spletne strani in ob posredovanju svojih kontaktnih podatkov, ko nam pošljete povpraševanje. Z uporabo naše spletne strani in/ali posredovanjem svojih kontaktnih podatkov soglašate z obdelavo svojih osebnih podatkov kot je opredeljeno spodaj.

Kdo je “uporabnik”, za katerega velja ta Politika zasebnosti?

Obiskovalec spletne strani www.jobplus.si.
Oseba, ki nam preko obrazcev na tej spletni strani posreduje svoje osebne podatke.

Katere osebne podatke obdelujemo?

Ko izpolnite obrazec in vpišete svoje kontaktne podatke, nam prostovoljno posredujete sledeče osebne podatke, ki jih hranimo in obdelujemo: 
– ime in priimek
– naslov
– telefonska številka
– naslov elektronske pošte

S prostovoljnim posredovanjem svojih kontaktnih podatkov se smatra, da se zavedate pogojev iz te politike zasebnosti in jih v celoti sprejemate.

Več o “Piškotkih,” ki so relevantni za obiskovalce spletne strani, spodaj.

Zakaj zbiramo in obdelujemo te podatke? 

Zgoraj omenjene podatke uporabljamo za namene kontaktiranja Vas po tem, ko oddate povpraševanje za našo ponudbo. Teh podatkov ne prodajamo, in jih ne posredujemo tretjim.

Kdo ima dostop do Vaših osebnih podatkov?

Dostop imajo samo zaposleni v podjetju Job Plus.

Rok hranjenja, preklic in pravica do izbrisa 

Osebne podatke, vezane na informiranje o izvedbi določenega programa, hranimo do konca izvedbe posamezne kampanje. Ostale podatke, ki so vezani na prejemanje obvestil in drugih gradiv pa do preklica oz. do takrat, dokler se izvaja dejavnost, za namen katere so bili podatki pridobljeni.

V skladu z in v okvirjih člena 17 Uredbe GDPR imate pravico zahtevati izbris vseh Vaših osebnih podatkov, ki jih obdelujem o Vas. Zahtevo za izbris posredujte na info@jobplus.si in v zakonsko opredeljenem roku bomo vaše osebne podatke trajno izbrisali.

Drugi podatki (“Piškotki”)

Osebni podatki, ki ne omogočajo identifikacije 

Poleg zgoraj omenjenih osebnih podatkov, ki vas identificirajo v sklopu oddaje svojega povpraševanja, obdelujem še eno vrsto podatkov. In sicer spletno mesto uporablja t.i. piškotke, ki jih obdelujeta podjetji Facebook, Inc. in Google Analytics z namenom prikazovanja analize in statistike obiska spletne strani.

Na podlagi teh podatkov Vas ne moremo identificirati. Torej, ne vemo, kdo ste, saj niti ni namen prepoznati Vaše identitete, ampak spremljati kumulativno obnašanje obiskovalcev na spletni strani.

Ti podatki se zbirajo s pomočjo t.i. “piškotkov”. Spletno mesto lahko v brskalnik Vaše naprave odloži piškotke, ki so majhne besedilne datoteke. Ti nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo spletno stran in kaj ga zanima v teh obiskih.

Podatki, ki jih piškotki o Vas lahko zabeležijo: IP številka, tip brskalnika, jezik brskalnika, izvorna stran, ki Vas je napotila na našo spletno stran, datum in ura obiska, trajanje obiska posamezne podstrani, katere podstrani na naši strani obiščete, v kakšnem vrstnem redu, podatki o napravi, ki jo uporabljate za obisk spletne strani in podobni podatki.

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani.

Kontaktni podatki upravljavca spletne strani www.jobplus.si: 

Job Plus d.o.o., Kalanova 23, 1215 Medvode, email: info@jobplus.si