Storitve

Garancija

Za masažne bazene HotSpring Highlife, HotSpring Limelight in HotSpot kupljene v našem podjetju prejmete garancijo, katero krije proizvajalec Watkins Co.

Garancija na masažne bazene
Vzdrževanje masažnih bazenov

Vzdržujemo

Masažni bazeni HotSpring® od uporabnika ne zahtevajo veliko časa. Vseeno pa je potrebno nekje na vsake pol leta menjavati bazensko vodo. Ker želimo svoje stranke razbremeniti tega dela, na njihovo željo opravljamo redno vzdrževanje masažnega bazena.

Nadgradnja

Ob nakupu masažnega bazena HotSpring® se morda niste odločili za kakšne dodatke, za katere ste tekom uporabe ugotovili, da bi vam prišli prav. Z veseljem vam bomo svetovali o možnih dopolnitvah, tako da bo uporaba masažnega bazena resnično popoln užitek.

Masažni bazeni Highlife

Svetovanje

V podjetju JobPlus smo v več kot desetletje dolgi predanosti našim strankam pridobili bogato znanje o masažnih bazenih HotSpring® in izostren posluh za želje ter potrebe uporabnikov. Svetovali vam bomo o primerni izbiri masažnega bazena.

Montaža

Ob nakupu masažnih bazenov HotSpring® v našem podjetju, poskrbimo tudi za samo montažo. Predhodno si ogledamo lokacijo postavitve in po želji stranke tudi svetujemo najoptimalnejši prostor postavitve.

Montaža masažnega bazena
Vzdrževanje masažnih bazenov

Servisne storitve

Podjetje JobPlus ima lasten servis vseh linij masažnih bazenov HotSpring®. Izjemna kakovost masažnih bazenov se kaže v redkih okvarah. Če se že zgodijo, jih odpravimo v najkrajšem možnem času.

Scroll to Top