Termoizolacijski pokrov za masažni bazen

Le termoizolativni pokrov HotSpring® je zasnovan izključno za vaš masažni bazen HotSpring®. Ko nastopi čas zamenjave, se nikoli ne zadovoljite z imitacijo. Pokrovi so na voljo v originalnih barvah.

Energetsko varčen

Proizvajalci masažnih bazenov HotSpring® so prvi izdelali trden vinilski pokrov za masažne bazene, ki nakazuje višji standard energetske varčnosti. Ekskluzivno polnilo zagotavlja učinkovito tesnenje in optimalno zadrževanje toplote.

Premišljen dizajn

Prilegajoče se jedro iz goste pene s svojo obliko omogoča odtok vode, ki zaide v notranjost pokrova. Srajčka pokrova je izdelana iz trpežnega skaja, ki vzdrži leta spremeljivega vremena in intenzivno sončno svetlobo. Zadrge srajčke so lahko vodljive in imajo dolgo življenjsko dobo.

Termoizolacijski pokrov za masažni bazen
Termoizolacijski pokrov za masažni bazen
Termoizolacijski pokrov za masažni bazen

Kvalitetna izdelava

Vsak pokrov je ojačan na štiriindvajsetih notranjih napetostnih točkah. Aluminjasta ojačitev sredine pokrova zagotavlja maksimalno moč ob minimalni težnostni obremenitvi. Posebej močna in oblazinjna ročaja na robovih zagotavljata enostavno odpiranje pokrova. Vsak termoizolativni pokrov HotSpring je izdelan tako, da omogoča enostavno namestitev kateregakoli dvižnega mehanizma iz naše ponudbe.

Mislimo na varnost

Ojačani in nastavljivi pasovi na robovih pokrova se varno pritrdijo v zatiče, ki jih je mogoče tudi zakleniti. Tako boste poskrbeli za varnost otrok, saj ob vaši prisotnosti ne bodo mogli odpreti masažnega bazena.

Scroll to Top