Termoizolacijski pokrov za masažni bazen

Le HotSpring® termoizolativni pokrov je zasnovan izključno za vaš HotSpring® masažni bazen. Ko nastopi čas zamenjave, se nikoli ne zadovoljite z imitacijo. Pokrovi so na voljo v originalnih barvah.

Energetsko varčen

Proizvajalci HotSpring® masažnih bazenov so prvi izdelali trden vinilski pokrov za masažne bazene, ki nakazuje višji standard energetske varčnosti. Ekskluzivno polnilo zagotavlja učinkovito tesnenje in optimalno zadrževanje toplote.

Premišljen design

Prilegajoče se jedro iz goste pene s svojo obliko omogoča odtok vode, ki zaide v notranjost pokrova. Srajčka pokrova je izdelana iz trpežnega skaja, ki vzdrži leta spremeljivega vremena in intenzivno sončno svetlobo. Zadrge srajčke so lahko vodljive in imajo dolgo življenjsko dobo.

Termoizolacijski pokrov za masažni bazen
Termoizolacijski pokrov za masažni bazen
Termoizolacijski pokrov za masažni bazen

Kvalitetna izdelava

Vsak pokrov je ojačan na štiriindvajsetih notranjih napetostnih točkah. Aluminjasta ojačitev sredine pokrova zagotavlja maksimalno moč ob minimalni težnostni obremenitvi. Posebej močna in oblazinjna ročaja na robovih zagotavljata enostavno odpiranje pokrova. Vsak HotSpring termoizolativni pokrov je izdelan tako, da omogoča enostavno namestitev kateregakoli dvižnega mehanizma iz naše ponudbe.

Mislimo na varnost

Ojačani in nastavljivi pasovi na robovih pokrova pomagajo varno pritrditev v zatiče, ki jih je mogoče tudi zakleniti. Tako boste poskrbeli za varnost otrok, saj ob vaši prisotnosti ne bodo mogli odpreti masažnega bazena.

Scroll to Top