Termoizolacijski pokrov

Termoizolacijski pokrov

Le HotSpring® termoizolativni pokrov je zasnovan izključno za vaš HotSpring® masažni bazen. Ko nastopi čas zamenjave, se nikoli ne zadovoljite z imitacijo. Pokrovi so na voljo v sivi, rdečkasto rjavi, in wenge barvi.

ENERGETSKO VARČEN

Proizvajalci HotSpring® masažnih bazenov so prvi izdelali trden vinilski pokrov za masažne bazene, ki nakazuje višji standard energetske varčnosti. Ekskluzivno polnilo zagotavlja učinkovito tesnenje in optimalno zadrževanje toplote.

PREMIŠLJEN DESIGN

Prilegajoče se jedro iz goste pene s svojo obliko omogoča odtok vode, ki zaide v notranjost pokrova. Srajčka pokrova je izdelana iz trpežnega skaja, ki vzdrži leta spremeljivega vremena in intenzivno sončno svetlobo. Zadrge srajčke so lahko vodljive in imajo dolgo življenjsko dobo.

KVALITETNA IZDELAVA

Vsak pokrov je ojačan na štiriindvajsetih notranjih napetostnih točkah. Aluminjasta ojačitev sredine pokrova zagotavlja maksimalno moč ob minimalni težnostni obremenitvi. Posebej močna in oblazinjna ročaja na robovih zagotavljata enostavno odpiranje pokrova. Vsak HotSpring termoizolativni pokrov je izdelan tako, da omogoča enostavno namestitev kateregakoli dvižnega mehanizma iz naše ponudbe.

MISLIMO NA VARNOST

Ojačani in nastavljivi pasovi na robovih pokrova pomagajo varno pritrditev v zatiče, ki jih je mogoče tudi zakleniti. Tako boste poskrbeli za varnost otrok, saj ob vaši prisotnosti ne bodo mogli odpreti masažnega bazena.

Vas zanima več o masažnih bazenih Hot Spring?
Obiščite nas v našem razstavnem salonu in si modele oglejte v živo.

Želim brezplačno knjižico s prednostmi

+ resnična zgodba zadovoljnega HotTubberja

Kako vam masažni bazen lahko spremeni življenje?

check-mark-100x115_b

3 presenetljive prednosti kako se bo vaše življenje z uporabo masažnega bazena spremenilo

check-mark-100x115_b

Poleg knjižice boste v prihodnosti prejeli nasvete in mite o masažnih bazenih