Nega vode Enostavno za uporabo in vzdrževanje

Neprestana tiha filtracija

Masažni bazeni HotSpring® imajo SilentFlo® 39w obtočno črpalko, ki poskrbi za 24urno filtracijo vode. Le ta je nameščena v filtracijskem tokokrogu, ki je ločen od masažnega tokokroga vode. SilentFlo® obtočna črpalka je izredno tiha in učinkovita, kar omogoča da se v 24 urah celotna voda v masažnem bazenu prečisti vsaj 10 do 15krat. Tako je voda vedno vroča, čista in pripravljena za uživanje. Obtočna črpalka SilentFlo® je del serijske opreme linije Highlife in Limelight, opcijsko je možna vgradnja v nekatere masažne bazene linije HotSpot.

100% No Bypass filtracija

100% no bypass filtracija zagotavlja, da se celotna količina vode nepretrgano filtrira preko mehanskih kot tudi baketrialoških filtrirnih sistemov. Tudi ko uporabljate masažni bazen HotSpring® Highlife, voda v cevni sistem vstopa le preko filtrov in jih ne zaobide, tako kot pri večini masažnih bazenov. Zmožnost obtočne črpalke je natančno umerjena glede na prostornino vsakega masažnega bazena HotSpring® Highlife, kar zagotavlja uravnoteženo filtracijo. Bypass sistem tako niti ni potreben.

Tri-X® filter tehnologija

Patentiran Tri-X® filter ima dvakrat večjo filtrirno površino od ostalih filtrov enake velikosti. Tri-X® filter tehnologija predstavlja posebno strukturo, preko katere se voda učinkovito prefiltrira, tako na površini kot v notranjosti Tri-X® filtra. Vzdževanje je enostavno, saj ga lahko očistite tudi z visokotlačnim čistilcem. Zaradi keramične strukture je tudi življenjska doba veliko daljša od klasičnega filtra. Tri-X® filtri so del standardne opreme HotSpring® Highlife masažnih bazenov. HotSpring Tri-X® filtre imamo stalno na zalogi, filtre za vse ostale proizvajalce lahko naročimo – potrebujemo le dimenzije le teh.

Freshwater Salt sistem

Freshwater Salt sistem je na voljo v vseh modelih linije Highlife. Omogoča preprost način ohranjanja čiste, bistre in dezinficirane bazenske vode. Z dodajanjem soli v vodo sistem samodejno proizvede naravni klor. Ta edinstven sistem vam omogoča, da boste porabili manj časa za vzdrževanje bazenske vode in ga boste lahko namenili uživanju.

Ozonski sistem

Masažni bazeni HotSpring® imajo opcijsko vgrajen ozonski sistem FreshWater® III. Z neprestanim delovanjem v vodo dodaja na milijone majhnih, visokokoncentriranih mehurčkov ozona, ki je eden najmočnejših oksidantov. Ozon bakteriološko nevtralizira vodo. Ozonski sistem ne zahteva nikakršnega vzdrževanja.

Nega vode

Freshwater salt sistem
Freshwater Salt sistem
Freshwater Salt sistem Doživite najboljšo vodo Sistem za dezinfekcijo s soljo FreshWater™ v vsakem trenutku izpolnjuje našo zavezo, da vam masažni bazen HotSpring polepša vsak dan (Every day made better™),...
Preberite več
Sredstva za nego vode
Sredstva za nego vode
Sredstva za nego vodeAquacheck Z elektronskim merilcem Aquacheck lahko povsem enostavno in natančno izmerite vrednost pH, klora/broma in alkalnost vode v masažnem bazenu. Testni listič pomočite v vodo,...
Preberite več
Masažni bazen HotSpring Hotspot Rhythm
Čistilna sredstva
Čistilna sredstva Dezinfekcijsko sredstvo S010 – uspešno proti biofilmu Z dokazanim širokim spektrom oksidacije je S010 edinstvena zmes vodikovega peroksida in srebra. Je najmočnejša in najbolj ekonomična...
Preberite več
Scroll to Top