Nega vode – Enostavno za uporabo in vzdrževanje

Neprestana tiha filtracija

Masažni bazeni HotSpring® imajo obtočno črpalko SilentFlo® 39w, ki poskrbi za 24-urno filtracijo vode. Nameščena je v filtracijskem tokokrogu, ki je ločen od masažnega tokokroga vode. Obtočna črpalka SilentFlo® je izredno tiha in učinkovita, kar omogoča da se v 24 urah celotna voda v masažnem bazenu prečisti vsaj 10- do 15-krat. Tako je voda vedno vroča, čista in pripravljena za uživanje. Obtočna črpalka SilentFlo® je del serijske opreme linij Highlife in Limelight, opcijsko je možna vgradnja v nekatere masažne bazene linije HotSpot.

Filtracija 100% no bypass

Filtracija 100% no bypass zagotavlja, da se celotna količina vode nepretrgano filtrira tako preko mehanskih kot tudi baketrioloških filtrirnih sistemov. Tudi ko uporabljate masažni bazen HotSpring® Highlife, voda v cevni sistem vstopa le preko filtrov in jih ne zaobide tako kot pri večini masažnih bazenov. Zmožnost obtočne črpalke je natančno umerjena glede na prostornino vsakega masažnega bazena HotSpring® Highlife, kar zagotavlja uravnoteženo filtracijo. Sistem bypass tako niti ni potreben.

Filtrirna
tehnologija Tri-X®

Patentirani filter Tri-X® ima dvakrat večjo filtrirno površino od ostalih filtrov enake velikosti. Filtrirna tehnologija Tri-X® predstavlja posebno strukturo, preko katere se voda učinkovito prefiltrira tako na površini kot v notranjosti filtra Tri-X®. Vzdževanje je enostavno, saj ga lahko očistite tudi z visokotlačnim čistilcem. Zaradi keramične strukture je tudi življenjska doba veliko daljša od klasičnega filtra. Filtri Tri-X® so del standardne opreme masažnih bazenov HotSpring® Highlife. Filtre HotSpring Tri-X® imamo stalno na zalogi, filtre za bazene vseh ostalih proizvajalcev lahko naročimo – potrebujemo le njihove dimenzije.

Sistem Freshwater Salt

Sistem Freshwater Salt je na voljo v vseh modelih linije Highlife. Omogoča preprost način ohranjanja čiste, bistre in dezinficirane bazenske vode. Z dodajanjem soli v vodo sistem samodejno proizvede naravni klor. Ta edinstveni sistem omogoča, da boste porabili manj časa za vzdrževanje bazenske vode in ga boste tako več lahko namenili uživanju.

Ozonski sistem

Masažni bazeni HotSpring® imajo opcijsko vgrajen ozonski sistem FreshWater® III. Z neprestanim delovanjem v vodo dodaja na milijone majhnih, visokokoncentriranih mehurčkov ozona, ki je eden najmočnejših oksidantov. Ozon bakteriološko nevtralizira vodo. Ozonski sistem ne zahteva nikakršnega vzdrževanja.

Nega vode

Freshwater Salt sistem
Sistem za dezinfekcijo s soljo FreshWater™ v vsakem trenutku izpolnjuje našo zavezo, da vam masažni bazen HotSpring polepša vsak dan (Every day made better™), saj nenehno zagotavlja visoko kakovost in čistost vode. Sistem, ki je enostaven za uporabo, odpravlja vaše skrbi za ohranjanje čiste in bistre vode skozi celo leto.
Preberite več
Sredstva za nego vode
Z elektronskim merilcem Aquacheck lahko povsem enostavno in natančno izmerite vrednost pH, klora/broma in alkalnost vode v masažnem bazenu. Testni listič pomočite v vodo, ga vstavite v režo merilca Aquacheck in v nekaj sekundah se bodo na ekranu izpisale vrednosti posameznih parametrov.
Preberite več
Čistilna sredstva
Z dokazanim širokim spektrom oksidacije je S010 edinstvena zmes vodikovega peroksida in srebra. Je najmočnejša in najbolj ekonomična izbira med biocidi, ki so trenutno prisotni na tržišču. Učinkovito odpravlja biofilm v cevnem sistemu in preprečuje njegov nastanek.
Preberite več
Scroll to Top