Dokazana kakovost

Potrdila in certifikati

Z zmagovito formulo za uspeh je HotSpring® vodilna blagovna znamka med masažnimi bazeni na svetu. Ponuja absolutno najboljšo uporabniško izkušnjo s produkti, ki imajo najmodernejši dizajn in patentirano tehnologijo, izdelani so iz kakovostnih materialov ter so energijsko varčni.

Nagrade

Flex your powerNagrada Flex Your Power dokazuje, da imajo masažni bazeni HotSpring® vodilno vlogo v energijsko varčnih proizvodnih postopkih. Masažni bazeni HotSpring® so prejemniki nagrade ENVY za energijsko varčno tehnologijo masažnih bazenov. Vsi masažni bazeni HotSpring® so prejemniki certifikata s strani kalifornijske energetske komisije (CEC).

Certifikati

Vsi masažni bazeni HotSpring® so izdelani v skladu z normami TÜV/GS ter veljavnimi zakoni in predpisi Evropske unije (CE) za varnost in zanesljivost.

Certifikat
Certifikat

Masažne šobe

Masažni bazen HotSpring® odlično nadomesti usklajene roke izkušenega maserja.
Z vsemi masažnimi šobami dosegamo želene občutke, od nežno pomirjujočih do močno poživljajočih. Ni masažnega bazena, ki bi se lahko primerjal z masažnim bazenom HotSpring®, saj le-ta ponuja širok nabor unikatnih in ekskluzivnih šob, ki delujejo v popolni harmoniji.
Vse masažne šobe so izdelane premišljeno in so nameščene tako, da vam zagotavljajo optimalno masažo ter sprostitev telesa in duha.

Izberite najboljše masažno mesto za vaše telo

S klikom na ikono preverite, kateri masažni sistemi poskrbijo za določen del telesa.

Kakovost delovanja

Masažni bazeni HotSpring® dokazujejo kakovost in zanesljivost delovanja s sestavnimi deli ter tehnologijo, ki jim zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.

HotSpring Highlife linija

HotSpring Highlife linija​

HotSpring Limelight linija

HotSpring Limelight linija

HotSpring HotSpot linija

HotSpring HotSpot linija
Scroll to Top