Odlike HotSpringa

Filtracija vode

Vaše zadovoljstvo z masažnim bazenom bo predvsem odvisno od filtrirnega sistema vode. Masažni bazeni HotSpring® preko visokozmogljivih mehanskih in bakterioloških filtrov filtrirajo vodo neprestano, 24ur na dan. Tudi v stanju pripravljenosti voda nenehno kroži skozi filtrirni sistem s pomočjo 39 W obtočne črpalke. Le ta zagotavlja, da se vsa bazenska voda skozi filtrirni sistem prečisti enkrat na uro. Tako je v masažnem bazenu ves čas kristalno čista voda brez mikroorganizmov in ni pogojev za razraščanje bakterij. Za dodatno svežino poskrbi ozon, ki se stalno sprošča.

Kot najmočnejše oksidacijsko in dezinfekcijsko sredstvo je ozon v primerjavi s klorom veliko hitrejši, učinkovitejši in ne proizvaja stranskih produktov. Prav tako dezinfekcija z UV lučjo bakterije ne uniči temveč le onemogoči njihovo razmnoževanje. Ozon na drugi strani učinkovito ubija viruse, patogene bakterije in druge mikroorganizme. Ozon hitro reagira in hitro razpada, po reakciji in razpadu pa v vodi ostane kisik. Voda čiščena z ozonom je bistra in bleščeča, saj vsebuje veliko kisika v obliki mikroskopskih mehurčkov.

Masažni bazeni Limelight
Masažni bazeni Limelight

Energijska varčnost

Večina masažnih bazenov HotSpring® za obratovanje potrebuje priključitev na enofazno napetost. Izkoristek energije povečuje visokokakovostni pretočni grelec vode iz titana, ki ni v neposrednem stiku z vodo. Tako se na njem ne nabira apnenčasta obloga in njegova življenjska doba je daljša.
Visokokakovostno ohišje zagotavlja majhno občutljivost masažnih bazenov na temperaturne spremembe okolja. K varovanju bazenske vode in ohranjanju temperature znatno prispeva tudi termoizolativni pokrov.
Zaradi premišljene izdelave tako je poraba elektrike srednje velikega masažnega bazena ob uporabi 4x na teden po pol ure 41,77 kWh/teden.

Prihranite denar, varčujte z energijo

Masažni bazeni HotSpring so vodilni v oblikovanju, inovativnostih in proizvodnji energijsko varčnih masažnih bazenov. Vsak masažni bazen HotSpring je izdelan z Energy Smart® sistemom, ki združuje več energijsko varčnih funkcij. Le te vam omogočajo izjemno nizke stroške obratovanja. Lahko ste prepričani, da bo masažni bazen HotSpring vaši družini prinašal veliko veselja in užitkov.

Tehnologija Energy Smart®

Energijsko varčnost omogočajo edinstvene funkcije masažnega bazena HotSpring®.

Glasnost delovanja

Masažni bazen HotSpring® je primeren za postavitev tako zunaj kot znotraj objekta. Neslišnost delovanja vseh vgrajenih mehanizmov in motorjev omogoča postavitev masažnega bazena tudi v večstanovanjskih stavbah, saj s hrupom ne boste obremenjevali okolice.

Tiho delovanje masažnega bazena
Play Video about Hot Tub Jets from Hot Spring Spas

Masažni sistemi

Masažni bazeni HotSpring® vam ponujajo raznolika masažna mesta. Le ta izkoriščajo vse možnosti namestitve v samem masažnem bazenu. Visokozmogljive in sektorsko nastavljive masažne šobe delujejo po načelu mešanja zračnega in vodnega curka. Prepoznavni znak masažnih sistemov HotSpring® je MotoMassage DX, ki je patent družbe Watkins Co.

Vzdrževanje

Masažni bazeni HotSpring® so preprosti in cenovno ugodni za vzdrževanje, tako da zahtevajo izredno malo vašega časa. Priporočamo, da uporabnik enkrat mesečno izpere mehanske filtre pod tekočo vodo, dvakrat na leto zamenja bazensko vodo in hkrati vstavi svežo kartušo srebrovih ionov Ag+. Občasno naj se z Aquacheckom preveri tudi kakovost vode in jo po potrebi umeri.

V masažnih bazenih HotSpring® je vgrajen varnostni sistem, ki uporabnika opozori na motnjo v delovanju bazena. Najpogosteje pride do nepropustnosti filtrov, takrat se varnostno izklopi grelec in obtočna črpalka, utripajoča lučka na ohišu pa opozarja na napako.Tak sistem uporabniku omogoča večjo ležernost pri vsakdanji uporabi. Filtrirni sistem poskrbi, da v vodo odpadli lasje, listje in podobni tujki ne zmotijo delovanja masažnega bazena, zato masažne šobe niso v nevarnosti, da bi se zamašile.

Garancija na masažne bazene
Vzdrževanje masažnih bazenov

Servis

Pri nakupu masažnega bazena bodite pozorni tudi na organizacijo in odzivnost servisa. V podjetju JobPlus stremimo h kvalitetni poprodajni skrbi za uporabnike masažnih bazenov HotSpring®. Zavedamo se, da bo zadovoljstvo odvisno tudi od naših storitev, ki jih ponujamo strankam.

Celotno skrb za vaš masažni bazen lahko prepustite nam. Če pride do napake oziroma okvare masažnega bazena, popravilo opravimo v najkrajšem možnem času, saj imamo rezervne dele vedno na zalogi. Za vaš masažni bazen bodo skrbeli visokousposobljeni serviserji, ki se letno udeležujejo servisnih seminarjev, ki jih organizira matična družba.

Scroll to Top