Spa dodatki

Solarni tuš

Funkcionalen, enostaven in eleganten tuš, ki v sončnih dneh segreje več kot 120 litrov tople vode. Njegova oblika omogoča dostop sončni energiji, ne glede na to, pod katerim kotom sije sonce. Izdelan je iz čistega jekla, prekritega s črno barvo, kar še dodatno pripomore k izkoristku sončne energije. Na voljo sta dva modela Solar Jet S – na sliki in Solar Jet P2.

Solarni tuš
Zaščitna prevleka pokrova za masažni bazen

Zaščitna prevleka pokrova

Vsem, ki imate masažni bazen postavljen zunaj na vrtu ali terasi, priporočamo dodatno začito pokrova. Z namestitvijo zaščitne prevleke boste ohranjali kvaliteto materiala, saj bo pokrov dodatno začiten pred vremenskimi pojavi in sončno svetlobo. Poleg tega boste s tem preprečili kopanje nepovabljenih gostov v času vaše odsotnosti. Zaščitne prevleke so narejene po meri, tako da se tesno prilegajo masažnemu bazenu. Možna je izvedba različnih dolžin in tudi prevleke z rinkami, ki omogočajo napeljavo zajle ter ključavnice. Za več informacij vabljeni v naš razstavni salon.

Dišave

Dodajanje dišav bazenski vodi razvaja vse čute. Idealne so za uporabo v masažnih bazenih, saj so izdelane na vodni osnovi, zato ne zamašijo filtrov. Vonj traja približno eno uro, nato popolnoma izhlapi. Dišave so na voljo v različnih vonjih in so shranjene v 250ml plastenkah.

Dišave za masažni bazen
Premični vzglavnik za masažni bazen

Premični vzglavnik

Udobno se namestite in v polnosti izkoristite užitek, ki vam ga ponujajo masažni bazeni HotSpring. S priročnim, udobnim in prenosnim vzglavnikom bo masaža popolna.

Držalo za vstop v bazen

Držalo vam olajša vstop in izstop iz masažnega bazena. Namestitev je povsem enostavna, saj ga le obtežite s samim bazenom ali pa stopnicami. Zgornji del držala je vrtljiv, tako da si lahko prilagodite namestitev glede na vaš položaj.

Držalo za vstop v bazen
Scroll to Top