masazni_bazen_hotspot_relay6_1600_731

Spa dodatki

SOLARNI TUŠ

Funkcionalen, enostaven in eleganten tuš, ki v sončnih dneh segreje več kot 120 litrov tople vode. Njegova oblika omogoča dostop sončni energiji, ne glede na to, pod katerim kotom sije sonce. Izdelan je iz čistega jekla, prekritega s črno barvo, kar še dodatno pripomore k izkoristku sončne energije. Na voljo sta dva modela Solar Jet S – na sliki in Solar Jet P2.

ZAŠČITNA PREVLEKA POKROVA

Vsem, ki imate masažni bazen postavljen zunaj na vrtu ali terasi, priporočamo dodatno začito pokrova. Z namestitvijo zaščitne prevleke boste ohranjali kvaliteto materiala, saj bo pokrov dodatno začiten pred vremenskimi pojavi in sončno svetlobo. Poleg tega boste s tem preprečili kopanje nepovabljenih gostov v času vaše odsotnosti. Zaščitne prevleke so narejene po meri, tako da se tesno prilegajo masažnemu bazenu. Možna je izvedba različnih dolžin in tudi prevleke z rinkami, ki omogočajo napeljavo zajle ter ključavnice. Za več informacij vabljeni v naš razstavni salon.

PLAVAJOČI PLADENJ

Poskrbi za popoln užitek med masažo v HotSpring masažnem bazenu, saj omogoča pijačo na dosegu roke vam in vašim prijateljem. Plavajoči pladenj je izredno stabilen, tako da ga tudi močni masažni curki ne prevrnejo. Poseben stiropor, iz katerega je izdelan, je dober izolator, tako da ni skrbi, da bi se pijača v topli vodi segrela. Uporabljate ga lahko tudi na vrtnih zabavah, plaži, čolnu,… Na voljo v sivi in modri barvi.

NEGA POKROVA

Dvakrat letno priporočamo osvežitev pokrova masažnega bazena. Vaš pokrov najprej očistite z učinkovitim čistilnim sredstvom, nato pa ga premažite z zaščitnim premazom. Po taki negi bo vaš pokrov zasijal kot nov. Čistilo in premaz je na voljo v našem razstavnem salonu.

PREMIČNI VZGLAVNIK

Udobno se namestite in v polnosti izkoristite užitek, ki vam ga ponujajo masažni bazeni HotSpring. S priročnim, udobnim in prenosnim vzglavnikom bo masaža popolna.

DRŽALO ZA VSTOP V BAZEN

Držalo vam olajša vstop in izstop iz masažnega bazena. Namestitev je povsem enostavna, saj ga le obtežite s samim bazenom ali pa stopnicami. Zgornji del držala je vrtljiv, tako da si lahko prilagodite namestitev glede na vaš položaj.

Vas zanima več o masažnih bazenih Hot Spring?
Obiščite nas v našem razstavnem salonu in si modele oglejte v živo.

Želim brezplačno knjižico s prednostmi

+ resnična zgodba zadovoljnega HotTubberja

Kako vam masažni bazen lahko spremeni življenje?

check-mark-100x115_b

3 presenetljive prednosti kako se bo vaše življenje z uporabo masažnega bazena spremenilo

check-mark-100x115_b

Poleg knjižice boste v prihodnosti prejeli nasvete in mite o masažnih bazenih