Spa dodatki

Solarni tuš

Funkcionalen, enostaven in eleganten tuš, ki v sončnem dnevu segreje več kot 120 litrov tople vode. Njegova oblika omogoča dostop sončni energiji, ne glede na to, pod katerim kotom sije sonce. Izdelan je iz čistega jekla, prekritega s črno barvo, kar še dodatno pripomore k izkoristku sončne energije. Na voljo sta dva modela Solar Jet S (na sliki) in Solar Jet P2.

Solarni tuš
Zaščitna prevleka pokrova za masažni bazen

Zaščitna prevleka pokrova

Vsem, ki imate masažni bazen postavljen zunaj na vrtu ali terasi, priporočamo dodatno začito pokrova. Z namestitvijo zaščitne prevleke boste ohranjali kvaliteto materiala, saj bo pokrov dodatno zaščiten pred vremenskimi pojavi in sončno svetlobo. Poleg tega boste s tem preprečili kopanje nepovabljenih gostov v času vaše odsotnosti. Zaščitne prevleke so narejene po meri, tako da se tesno prilegajo masažnemu bazenu. Možna je izvedba različnih dolžin in tudi prevleke z rinkami, ki omogočajo napeljavo jeklenice s ključavnico. Za več informacij vabljeni v naš razstavni salon.

Dišave

Dodajanje dišav bazenski vodi razvaja vse čute. Idealne so za uporabo v masažnih bazenih, saj so izdelane na vodni osnovi, zato ne zamašijo filtrov. Vonj traja približno eno uro, nato popolnoma izhlapi. Na voljo so različni vonji v 250-mililitrskih plastenkah.

Dišave za masažni bazen
Premični vzglavnik za masažni bazen

Premični vzglavnik

Udobno se namestite in v polnosti izkoristite užitek, ki vam ga ponujajo masažni bazeni HotSpring. S priročnim, udobnim in prenosnim vzglavnikom bo masaža popolna.

Držalo za vstop v bazen

Držalo vam olajša vstop in izstop iz masažnega bazena. Namestitev je povsem enostavna, saj ga le obtežite s samim bazenom ali pa stopnicami. Zgornji del držala je vrtljiv, tako da lahko prilagodite namestitev glede na svoj položaj.

Držalo za vstop v bazen
Scroll to Top