Praznovanje treh obletnic

O praznovanju naših treh obletnic je urednik Večerovih Kvadratov Dušan Waldhütter napisal spodnjo novico.
Specialisti za masažne bazene
Tri obletnice podjetja Job plus
Za podjetje Job plus je bilo leto 2016 polno obletnic: praznovali so 25 let delovanja podjetja, 20 let zastopstva HotSpring masažnih bazenov v Sloveniji in 10 let od otvoritve razstavnega salona.

Pred nekaj dnevi so obeležili vse tri jubileje skupaj z zvestimi strankami, poslovnimi partnerji in prijatelji. Odličen odziv jih je pozitivno presenetil, pravita Karmen Pečarič in Bojan Plešec lastnika podjetja Job plus d.o.o. V tem družinskem podjetju se že vrsto let posvečajo svetovanju, trženju in servisiranju masažnih bazenov vodilnega svetovnega proizvajalca Watkins Co., lastnika vrhunske blagovne znamke HotSpring. Njihov prodajno svetovalni salon masažnih bazenov HotSpring na Celovški cesti 336 v Ljubljani je dom osebnega doživetja masažnih bazenov HotSpring, saj so v njem razstavljeni najbolj atraktivni modeli masažnih bazenov HotSpring in dodatki zanje, ambient obenem ponazarja postavitve na lokacije uporabnikov in omogoča poskusne kopeli v obratujočem masažnem bazenu v prijetnem intimnem okolju. V salonu, ki so ga odprli pred desetimi leti, je seveda zagotovljen tudi kotiček za strokovne posvete tudi(odveč) o osnovnem in bogatem dopolnilenem programu Jobplusa.

O naših jubilejih je poročala naša lokalna televizija Medvode. Posnetek si lahko ogledate tukaj.

Zvestoba za odliko

Vsak izmed članov družine v tem družinskem podjetju ima določeno vlogo, za katero predano in skrbno pridobiva strokovno znanje, nenehno izpopolnjuje svoje veščine in razvija svoj pristop s pretanjenim posluhom za uporabnike. “Povezujemo se izključno z enako kakovostnimi zunanjimi partnerji. V več kot 20 letih smo kot člani skupine HSS bazeni poskrbeli za zadovoljstvo preko 900 družin uporabnikov masažnih bazenov HotSpring; z njimi smo pred, med in po nakupu. Tako v odnosu do masažnih bazenov kot v razmerju z njihovimi kupci nas odlikuje zvestoba, kar zagotavlja zanesljivost in varnost v vseh segmentih našega poslovanja,” pravijo na to dejstvo ponosni lastniki.

Krmarili s srečno roko

V Job plus so lahko v minulih 25 letih ponosni na marsikaj, so pa zagotovo tudi na to, da so bili v tem času nagrajeni z nekaterimi prestižnimi nazivi: bili so najboljši prodajalec leta 2006 in najboljši prodajalec v regiji leta 2008 (oboje kot del skupine HSS bazeni), leta 2007 pa je bil njihov prodajni salon razglašen za najlepšega v Evropi. “Srečna roka nas je vodila, da smo za dobavitelja izbrali ravno HotSpring, ki bo prihodnje leto praznoval 40 let svoje proizvodnje, pred dvema letoma pa je dosegel zavidljivi milijon prodanih bazenov. V letošnjem letu se je znamka na globalni ravni približala 30 % tržnemu deležu in ponosni smo, da smo del te velike uspešne družine,” so še povedali slavljenci.

Scroll to Top