Modul TMC1

Nadzor temperature vode v vašem masažnem bazenu preko pametnega telefona

Imate masažni bazen postavljen na vikendu? Ste pogosto zdoma? V zimskem času velikokrat razmišljate, če je temperatura vode v masažnem bazenu primerna?

Za vas imamo rešitev! Nadzor temperature bazenske vode na daljavo – preko pametnega telefona z modulom TMC1. V strojnico katerega koli masažnega bazena integriramo modul, na svoj pametni telefon naložite aplikacijo, nastavite zgornjo in spodnjo mejno temperaturo ter kdaj naj vas modul obvesti in lahko ste popolnoma mirni.

Modul TMC1 je popolnoma prilagodljiv. Nastavite, kdaj vas naj preko SMS-a obvesti, da je voda dosegla kritično temperaturo. S tem vam poda informacijo, da masažni bazen ne deluje, tako kot bi moral, in lahko hitro ukrepate. Tako lahko preprečite, da bi prišlo do večje škode v vašem masažnem bazenu.

Če imate masažni bazen postavljen na vašem vikendu, lahko preko modula TMC1 ob odhodu domov znižate temperaturo vode. To je priporočljivo, saj nižja temperatura vode pomeni slabše pogoje za bakterije v njej. Prednost modula TMC1 je ta, da lahko pred svojim prihodom na vikend preko pametnega telefona zvišate temperaturo bazenske vode. Tako bo masažni bazen na voljo za uporabo že takoj ob vašem prihodu na vikend.

Scroll to Top