S pomočjo aplikacije preverite kateri masažni bazen je popoln za vaš dom

Virtual View™ AR

Uporabite moč virtualnega pogleda na dosegu roke z brezplačno aplikacijo. Virtualno postavite, primerjajte
modele v kateri koli barvni kombinaciji in si oglejte kako izgledajo v prostoru, ki ga imate v mislih za postavitev masažnega bazena. Z Virtual View™ AR bodo skrbi o izbiri popolnega masažnega bazena odveč.

Prenesite si aplikacijo danes

Aplikacija masažni bazeni

Izbirajte med modeli

Raziščite vse modele masažnih bazenov. Izbirajte med naborom različnih
velikosti in barvnimi kombinacijami ter si oglejte kako lahko določen masažni bazen obogati vaš prostor. Nato si najboljše shranite na seznam priljubljenih.

Oglejte si kako masažni bazen izgleda v vašem prostoru

Preprosto usmerite kamero svoje naprave tja kjer si želite postaviti masažni bazen. Z dotikom prsta se na vašem zaslonu prikaže tridimenzionalna slika izbranega modela masažnega bazena. Sprehodite se in poglejte iz vseh zornih kotov. Zavrtite in prilagajajte njegov položaj, dokler ne najdete mesta, ki je ravno pravšnje za vaš nov masažni bazen Hot Spring.

Aplikacija masažni bazeni
Aplikacija masažni bazeni

Uresničite svoje želje

Z aplikacijo Hot Spring Spas Virtual View™ AR lahko preprosto, zabavno in priročno ustvarite svoj kotiček sprotitve. Ko naredite jagodni izbor se lahko povežete z nami in delite svojo izbiro. Vaš virtualni izbor vam bomo pomagali uresničiti v realnosti, tako da boste lahko začeli uživati ​​v svoji novi vsakodnevni rutini.

Prenesite aplikacijo Virtual View™ AR na svojo mobilno napravo še danes

Aplikacija masažni bazeni

Prenos podatkov bo morda plačljiv (odvisno od vašega paketa). Dejanske barve in izdelki se lahko razlikujejo od prikaza na zaslonu. Obrnite se na nas, da preverite dimenzije masažnega bazena in zahteve glede lokacije.

Scroll to Top