masazni_bazen_limelight_flair5_1600x731

Masažne šobe

Masažni bazen HotSpring® odlično nadomesti usklajene roke izkušenega maserja.
Z vsemi masažnimi šobami dosegamo željene občutke, od nežno pomirjujočih, do močno poživljajočih. Ni masažnega bazena, ki bi se lahko primerjal z masažnim bazenom HotSpring®, saj le ta ponuja širok nabor unikatnih in ekskluzivnih šob, ki delujejo v popolni harmoniji.
Vse masažne šobe so izdelane premišljeno in nameščene so tako, da vam zagotavljajo optimalno masažo ter sprostitev telesa in duha.

MOTOMASSAGE DX

HotSpring® je presenetil spa industrijo z inovativnim, unikatnim, premičnim masažnim mestom. Predstavljajte si dva premikajoča topla vodna curka, ki vam nežno potujeta ob hrbtenici gor in dol. Napetost hrbtnih mišic in vozliči ramenskega obroča bodo popustili in prevzel vas bo občutek sproščenosti. Zelo prijetno in poživljajoče. Vgrajeno pri večini modelov Highlife linije.

QUARTET JETS

Štiri šobe Precision sprostijo stres in napetost vratnega dela in ramenskega obroča. Nameščene so nad šobo MotoMassage DX in delujejo kot dodaten par rok, ki masirajo vaš vrat in ramena.

HYDROMASSAGE JETS

Zelo močen, vendar ne premočen curek vode je usmerjen tako, da doseže maksimalen učinek. Vrtljive šobe dosegajo poseben V - oblikovan tok vode, ki ustvarja pulzno masažo.

PRECISION JETS

Precision Jets zagotavljajo maksimalno masažo hrbta, vratu, zapestja in meč. Direktni in vrtljivi curki ustvarjajo učinke kot prsti profesionalnega maserja.

JET CLUSTER

Za celotno masažo hrbta, se naš ekskluzivni Jet - Cluster hidromasažni sistem osredotoči na posamezne skupine hrbtnih mišic in poskrbi za sprostitev vsakega dela hrbta posebej.

SOOTHING SEVEN

Vsaka šoba ima sedem manjših šob, ki omogočajo velik pretok vode in zraka. Gosta posejanost šob zagotavlja temeljito masažo ramen in zgornjega dela hrbta.

HYDROSTREAM JETS

Te masažne šobe nudijo močan tok vode in zraka, ki sprošča napetost in zagotavlja takojšno sprostitev napetih mišic.

FOOTSTREAM JET

Masažna šoba je namenjena bolečemu spodnjemu delu hrbta in utrujenim podplatom, ki potrebujejo še močnejšo masažo, kot je Hydromassage Jet.

FOOTWELL

Je dobrodošel, ko vam po napornem dnevu, ki ste ga preživeli na nogah, prijetno zmasira stopala. Medtem, ko drugi proizvajalci uporabljajo običajne oziroma mini masaže, FootWell sistem uporablja močni FootStream curek za popolno sprostitev stopal.

Vas zanima več o masažnih bazenih Hot Spring?
Obiščite nas v našem razstavnem salonu in si modele oglejte v živo.

Želim brezplačno knjižico s prednostmi

+ resnična zgodba zadovoljnega HotTubberja

Kako vam masažni bazen lahko spremeni življenje?

check-mark-100x115_b

3 presenetljive prednosti kako se bo vaše življenje z uporabo masažnega bazena spremenilo

check-mark-100x115_b

Poleg knjižice boste v prihodnosti prejeli nasvete in mite o masažnih bazenih