masazni_bazen_limelight_flair6_1600x731

Everfresh

Ena izmed možnosti dodatne nege vode poleg ACE® sistema je EverFresh sistem. Le ta združuje moč ozona in srebrovih ionov, tako da bo vaša voda čista in bistra, poleg tega pa z uporabo Everfresh sistema zmanjšujemo potrebo po dodajanu klora ali broma v bazensko vodo.

Srebrovi ioni Ag+

Kartuša srebrovih ionov poskrbi za bakteriološko dezinfekcijo vode, kar zmanjšuje potrebo po kloriranju bazenske vode. Iz kartuše se v vodo stalno izpirajo srebrovi ioni, ki uničujejo prisotne bakterije. Kartušo Ag+ preprosto vstavite v filter in ioni se bodo samodejno sproščali v vodo. Za učinkovito delovanje je kartušo potrebno menjavati na 4-5 mesecev.

Ozonski sistem

Masažni bazeni HotSpring® imajo vgrajen ozonski sistem FreshWater® III. Z neprestanim delovanjem v vodo dodaja na milijone majhnih, visokokoncentriranih mehurčkov ozona, ki je eden najmočnejših oksidantov. Ozon bakteriološko nevtralizira vodo. Ozonski sistem ne zahteva nikakršnega vzdrževanja. Serijsko je vgrajen v masažne bazene Highlife linije, pri Limelight in HotSpot liniji se lahko dogradi na željo uporabnika.

Vas zanima več o masažnih bazenih Hot Spring?
Obiščite nas v našem razstavnem salonu in si modele oglejte v živo.

Želim brezplačno knjižico s prednostmi

+ resnična zgodba zadovoljnega HotTubberja

Kako vam masažni bazen lahko spremeni življenje?

check-mark-100x115_b

3 presenetljive prednosti kako se bo vaše življenje z uporabo masažnega bazena spremenilo

check-mark-100x115_b

Poleg knjižice boste v prihodnosti prejeli nasvete in mite o masažnih bazenih