Dvižni mehanizem Foldaway. Preprost. Ekskluziven. Enkraten. Izdelan izključno za HotSpring masažne bazene.

Prvi popolnoma avtomatiziran dvižni mehanizem izolacijskega pokrova pri masažnih bazenih

Foldaway je prvi avtomatiziran dvižni sistem na svetu za standardne HotSpring pokrove. Patentiran sistem premakne pokrov iz vidnega polja in daje 360° panoramski pogled na okolico. To pomeni, da lahko preprosto uživate. S samo enim dotikom odprete vaš masažni bazen Hot Spring.

Mehanizem deluje tiho in brez vzdrževanja. Z najnižjo porabo energije in inteligentnimi sistemi varnosti, je idealna rešitev za whirpool. V približno 30 sekundah je celoten masažni bazen odkrit in pokrov je v položaju mirovanja.

360° panoramski pogled

Foldaway omogoča, da arhitekturno neopazno in neovirano povežemo kopalca z njegovo okolico. Pogled se nikjer več ne ustavi na pokrovu. Dvižni mehanizem Foldaway je bil zasnovan tako, da se pokrov odpre popolnoma v ležeč položaj. Po želji se lahko zaustavi v katerekoli točki odpiranja. To je pomembno za postavitve, kjer za bazenom ni prostora, in se pokrov zaustavi na predprogramirani točki. Popoln mehanizem.

Oblikovanje in uporabljeni materiali izpolnjujejo najvišje standarde. Vrhunsko udobje omogoča daljinski upravljalnik s katerim odprete pokrov in vam tako nudi nepozabno doživetje – od zdaj naprej vsak dan.

 

Visoka kakovost izdelave

Foldaway je ultra lahek dvižni mehanizem. Njegova brezhibna izdelava iz ogljikovih vlaken – kevlarja, ki so tkane v patentiranem procesu, omogoča visoko trdnost. Roke so izdelane iz kombinacije aluminija in posebnega kaljenega nerjavečega jekla. To so le nekateri elementi, ki zagotavljajo kakovost izdelka, ki v sebi združuje obliko in funkcijo. Brezčasno elegantna oblika je preprosta in minimilizirana. S Fodlaway-em, ki ne zahteva popolnoma nobenega vzdrževanja, ponujamo uporabniku neizmerno lahkotnost pri uporabi in uživanju v masažnem bazenu.

Foldaway je povsem primeren za vse modele HotSpring masažnih bazenov

Foldaway je tovarniško oblikovan za različne modele in se lahko namesti v zelo kratkem času na vsak masažni bazen HotSpring. Vgrajeni parametri določajo tip modela, ki se hitro ponastavi za izbrani model. Foldaway se lahko upravlja s pritiskom na gumb, ki je nameščen na bazenu, daljinskim upravljalcem ali celo preko aplikacije na pametnem telefonu.

Enostavna naknadna vgradnja

Že imate HotSpring masažni bazen? Odlično. Pišite nam danes in poslali vam bomo ponudbo za Foldaway za vaš model. Z veseljem vam bomo svetovali in povečali udobje pri uporabi vašega priljubljenega masažnega bazena.

Vas zanima več o masažnih bazenih Hot Spring?
Obiščite nas v našem razstavnem salonu in si modele oglejte v živo.

Želim brezplačno knjižico s prednostmi

+ resnična zgodba zadovoljnega HotTubberja

Kako vam masažni bazen lahko spremeni življenje?

check-mark-100x115_b

3 presenetljive prednosti kako se bo vaše življenje z uporabo masažnega bazena spremenilo

check-mark-100x115_b

Poleg knjižice boste v prihodnosti prejeli nasvete in mite o masažnih bazenih