Kakovost na katero se lahko zanesete!

Z zmagovito formulo za uspeh, je HotSpring® vodilna blagovna znamka med masažnimi bazeni na svetu. Ponuja absolutno najboljšo    uporabniško izkušnjo s produkti, ki imajo najmodernejši dizajn, patentirano tehnologijo, izdelani so iz kakovostnih materialov in so    energijsko varčni.

 


NAGRADE

Proizvajalec HotSpring® masažnih bazenov je edini, ki je za enega od svojih masažnih bazenov že sedemkrat prejel nagrado Best Buy, ki jo podeljujejo izključno na podlagi mnenj uporabnikov. Nazadnje je bil nagrajen model Aria® (1986, 1992, 1995, 1998, 2003, 2007, 2011).

Nagrada Flex Your Power dokazuje, da imajo masažni bazeni HotSpring® vodilno vlogo v energijsko varčnih proizvodnjih postopkih.  

HotSpring® masažni bazeni so prejemniki nagrade ENVY za energijsko varčno tehnologijo masažnih bazenov.


Vsi masažni bazeni HotSpring® so prejemniki certifikata s strani energijske komisije Kalifornije (CEC).

 

 

NAROČITE KATALOG Vas zanima več o masažnih bazenih Hot Spring?

Obiščite nas v našem razstavnem salonu in si modele oglejte v živo.

CERTIFIKATI

    

Vsi masažni bazeni HotSpring® so izdelani v skladu z normami TÜV/GS in veljavnimi zakoni in predpisi Evropske unije (CE) za varnost in zanesljivost.

 

Proizvajalec masažnih bazenov HotSpring® vsako leto s strani SpaSearch prejeme certifikat, ki potrjuje  vrhunsko uporabniško izkušnjo.

Masažni bazeni iz linije Highlife™ dosegajo standarde ISO 9001:2008, ki je najvišji mednarodni standard za proizvodnjo in kakovost proizvodov. Certifikat podeljuje družba Lloyd's, ki je ena najbolj zahtevnih in prestižnih dodeljevalcev standardov na svetu.

 

          

Certifikat NSF zagotavlja varnost za celoten masažni bazen, ne le za določene dele masažnega bazena. Proizvajalec HotSpring® masažnih bazenov je edini med proizvajalci, ki je prejel certifikat NSF P181 za vse modele, kar kupcu še dodatno zagotavlja varnost.