Najpogostejša vprašanja in odgovori


Lučka v logotipu HotSpring utripa, mehurčki iz obtočne črpalke ne krožijo. Kaj naj storim?

Masažni bazeni HotSpring imajo vgrajen varnostni sistem, ki zaznajo motnjo v delovanju. Smisel varnostnih sistemov je, da ščitijo masažni bazen pred obremenitvijo s čimer se podaljšuje življenjska doba posameznih sklopov masažnega bazena. Aktiviranje senzorja napake se odrazi v utripajočem znaku HotSpring, ki opozori uporabnika na motnjo v delovanju. Na ekranu upravljalske plošče se izpiše vrsta motnje, tako da jo uporabnik lažje ugotovi in odpravi. Najpogostejša motnja je zaradi zamazanosti filtra, posledično tudi zmanjšanega pretoka skozi filtrirni sistem. V takšnem primeru enostavno odstranimo filter, ga speremo pod tekočo vodo in ga namestimo nazaj. Na vsakih pet mesecev priporočamo temeljitejše čiščenje filtrov skladno z navodili, ki ste jih prejeli z masažnim bazenom.

Zakaj je školjka masažnega bazena na otip hrapava?

Običajno je to znak previsokega pH-ja bazenske vode. Z elektronskim merilcem Aquacheck izmerite vrednost pH, ki naj bo med 7,2 in 7,6. Ko boste imeli podatek, ga po potrebi znižajte z granulatom pH-. Granulat dodajte v prekat s filtri in bazen zaženite. Stabilizacija bazenske vode lahko traja tudi teden dni. 

 
Ali lahko v masažni bazen dodam eterično olje za izvajanje aromaterapije?

Dodajanje eteričnih olj na oljni osnovi vam odsvetujemo. Z uporabo le teh bi povzročili zamašitev filtrov in tako prekinili filtracijo vode. Za odišavljanje vode vam priporočamo dišave na vodni osnovi. Na voljo je več različnih vonjev, ki se po uporabi masažnega bazena razdišijo in ne vplivajo na kvaliteto vode.

Vprašajte nas

Oddaj vprašanje

STRANKE O NAS

"Imeti masažni bazen HOT SPRING je način življenja. V letu 2010 sem tudi jaz razmišljal o ideji izgradnje zimskega vrta. Po nastanku ideje v glavi se je zelo hitro porodila ideja o izgradnji zimskega vrta z masažnim bazenom. Sledilo je dolgo iskanje variant po internetu in takrat sem našel meni neznano podjetje JOBPLUS d.o.o.

Dogovorili smo se za sestanek v Ljubljani in od tistega trenutka sem nehal razmišljati o drugih bazenih cenejšega cenovnega razreda. Da sem se odločil za masažni bazen HOT SPRING je močno pripomogla profesionalna predstavitev bazenov, saj podjetje ima predstavitvene modele in je v prednosti pred podjetji, ki prodajajo iz kataloga.

K nakupu masažnega bazena HOT SPRING je pripomogla tudi moja hčerka ZARJA, ki se je kar zaljubila v bazen, saj ga je  preizkusila kar v salonu.

Z masažnim bazenom HOT SPRING se nam je spremenilo življenje na boljše, saj imamo v vsakem trenutku na razpolago wellness in v vsakem trenutku imamo možnost sprostitve.

Uporaba masažnih bazenov HOT SPRING ustvarja ravnovesje med duševnim in telesnim zadovoljstvom. Vsak porabljen euro za električno energijo je manj vreden kot užitki in zadovoljstvo v bazenu HOT SPRING.

Masažni bazen smo kupili v letu 2011 in na začetku smo imeli težave z bistrostjo vode, vendar pri naslednji zamenjavi vode se je tudi ta težava odpravila s pomočjo osebja JOBPLUS d.o.o.

Danes lahko povem, da je nakup masažnega bazena HOT SPRING bila ena najboljših investicij v zadnjem času in mislim, da bo tudi v prihodnje služil svojemu namenu, torej skrbel za sprostitev in lažje pozabljanje vsakdanjih skrbi.

Danes lahko mirno povem, da lahko tudi drugi brezkompromisno preizkusijo in se lahko odločijo za nakup bazena HOT SPRING.

"
Robert Bažika, Lendava