NXT LINIJA

Nove smernice dizajna masažnih bazenov narekuje HotSpring NXT linija. Masažni bazeni iz NXT linije še nadgrajujejo linijo Highlife. Zato imajo enake karakteristike in ravno tako vam nudijo čudovito uporabniško izkušnjo. V vseh NXT modelih so vgrajene enako kakovostne komponente skupaj z ergonomsko oblikovano školjko, nerjavečimi šobami in ohišjem Everwood. Kar naredi NXT masažne bazene tako posebne je popolnoma nov videz, s katerim ta linija odstopa od vseh do sedaj ponujenih masažnih bazenov na tržišču. 

Obiščite nas v našem razstavnem salonu in si modele oglejte v živo.

GRANDEE® NXT - za 6 oseb - masažni bazeni

GRANDEE® NXT
GRANDEE® NXT

GRANDEE® NXT

Število oseb: 6 oseb - masažni bazeni

Velikost: 254cm x 231cm x 97cm

Kapaciteta bazena: 1.893l

ENVOY® NXT - za 5 oseb - masažni bazeni

ENVOY® NXT
ENVOY® NXT

ENVOY® NXT

Število oseb: 5 oseb - masažni bazeni

Velikost: 236cm x 231cm x 97cm

Kapaciteta bazena: 1.703l

ARIA® NXT - za 4 osebe - masažni bazeni

ARIA® NXT
ARIA® NXT

ARIA® NXT

Število oseb: 4 osebe - masažni bazeni

Velikost: 220cm x 220cm x 91cm

Kapaciteta bazena: 1.382l

VANGUARD® NXT - za 5 oseb - masažni bazeni

VANGUARD® NXT
VANGUARD® NXT

VANGUARD® NXT

Število oseb: 5 oseb - masažni bazeni

Velikost: 220cm x 220cm x 91cm

Kapaciteta bazena: 1.514l

JETSETTER® NXT - za 3 osebe - masažni bazeni

JETSETTER® NXT
JETSETTER® NXT

JETSETTER® NXT

Število oseb: 3 osebe - masažni bazeni

Velikost: 213cm x 165cm x 84cm

Kapaciteta bazena: 852l


STRANKE O NAS

"Imeti masažni bazen HOT SPRING je način življenja. V letu 2010 sem tudi jaz razmišljal o ideji izgradnje zimskega vrta. Po nastanku ideje v glavi se je zelo hitro porodila ideja o izgradnji zimskega vrta z masažnim bazenom. Sledilo je dolgo iskanje variant po internetu in takrat sem našel meni neznano podjetje JOBPLUS d.o.o.

Dogovorili smo se za sestanek v Ljubljani in od tistega trenutka sem nehal razmišljati o drugih bazenih cenejšega cenovnega razreda. Da sem se odločil za masažni bazen HOT SPRING je močno pripomogla profesionalna predstavitev bazenov, saj podjetje ima predstavitvene modele in je v prednosti pred podjetji, ki prodajajo iz kataloga.

K nakupu masažnega bazena HOT SPRING je pripomogla tudi moja hčerka ZARJA, ki se je kar zaljubila v bazen, saj ga je  preizkusila kar v salonu.

Z masažnim bazenom HOT SPRING se nam je spremenilo življenje na boljše, saj imamo v vsakem trenutku na razpolago wellness in v vsakem trenutku imamo možnost sprostitve.

Uporaba masažnih bazenov HOT SPRING ustvarja ravnovesje med duševnim in telesnim zadovoljstvom. Vsak porabljen euro za električno energijo je manj vreden kot užitki in zadovoljstvo v bazenu HOT SPRING.

Masažni bazen smo kupili v letu 2011 in na začetku smo imeli težave z bistrostjo vode, vendar pri naslednji zamenjavi vode se je tudi ta težava odpravila s pomočjo osebja JOBPLUS d.o.o.

Danes lahko povem, da je nakup masažnega bazena HOT SPRING bila ena najboljših investicij v zadnjem času in mislim, da bo tudi v prihodnje služil svojemu namenu, torej skrbel za sprostitev in lažje pozabljanje vsakdanjih skrbi.

Danes lahko mirno povem, da lahko tudi drugi brezkompromisno preizkusijo in se lahko odločijo za nakup bazena HOT SPRING.

"
Robert Bažika, Lendava