NXT LINIJA

Nove smernice dizajna masažnih bazenov narekuje HotSpring NXT linija. Masažni bazeni iz NXT linije še nadgrajujejo linijo Highlife. Zato imajo enake karakteristike in ravno tako vam nudijo čudovito uporabniško izkušnjo. V vseh NXT modelih so vgrajene enako kakovostne komponente skupaj z ergonomsko oblikovano školjko, nerjavečimi šobami in ohišjem Everwood. Kar naredi NXT masažne bazene tako posebne je popolnoma nov videz, s katerim ta linija odstopa od vseh do sedaj ponujenih masažnih bazenov na tržišču. 

Obiščite nas v našem razstavnem salonu in si modele oglejte v živo.

GRANDEE® NXT - za 6 oseb - masažni bazeni

GRANDEE® NXT
GRANDEE® NXT

GRANDEE® NXT

Število oseb: 6 oseb - masažni bazeni

Velikost: 254cm x 231cm x 97cm

Kapaciteta bazena: 1.893l

ENVOY® NXT - za 5 oseb - masažni bazeni

ENVOY® NXT
ENVOY® NXT

ENVOY® NXT

Število oseb: 5 oseb - masažni bazeni

Velikost: 236cm x 231cm x 97cm

Kapaciteta bazena: 1.703l

ARIA® NXT - za 4 osebe - masažni bazeni

ARIA® NXT
ARIA® NXT

ARIA® NXT

Število oseb: 4 osebe - masažni bazeni

Velikost: 220cm x 220cm x 91cm

Kapaciteta bazena: 1.382l

VANGUARD® NXT - za 5 oseb - masažni bazeni

VANGUARD® NXT
VANGUARD® NXT

VANGUARD® NXT

Število oseb: 5 oseb - masažni bazeni

Velikost: 220cm x 220cm x 91cm

Kapaciteta bazena: 1.514l

JETSETTER® NXT - za 3 osebe - masažni bazeni

JETSETTER® NXT
JETSETTER® NXT

JETSETTER® NXT

Število oseb: 3 osebe - masažni bazeni

Velikost: 213cm x 165cm x 84cm

Kapaciteta bazena: 852l


STRANKE O NAS

"

Masažni bazen HotSpring je v naše življenje vnesel bistven dvig kvalitete življenja, predvsem pa zdravja. Masažni bazen je bil kupljen zgolj zaradi zdravja in tudi stroškov, saj je obisk zdravilišč, kjer se da uporabljati masažne bazene zelo drag, pri tem pa je upoštevana neomejena uporaba kvalitetnega masažnega bazenena. Masažni bazen se v naši družini uporablja vsak dan, tudi pozimi ko je zunaj -20 stopinj, kar pa je najvećji užitek. Glede zdravja in uporabe bazena lahko povemo da so zginile po večini težave predvsem križa in sklepov. Samo vzdrževanje je od začetka malce težavno kasneje, ko pa vzdrževaje pride v rutino pa je zelo enostavno in lahko ter tudi poceni, saj pri tem ni veliko stroškov. Pri enoletni uporabi masažnega bazena je bilo ugotovljeno, da so pri tem nastali stroški elektrike ki so za cca 20 evrov večji na mesec.

Kar pa se tiče Ekipe HotSpring - JobPlusa pa lahko povem, da bi se po njih moral ravnati marsi kateri trgovec, saj so nam bili pripravljeni pomagati ob vsakem času in trenutku, tudi ob nedeljah in ko so bili na dopustu. Resnično so pravi profesionalci in stalno na voljo. Ker smo z izdelkom masažnim bazenom HotSpring prezadovolnji, vas kot ekipo Vabimo, da se oglasite pri nas in ga skupaj izprobamo in pri tem skupaj uživamo.

"
Cvetka Hrup, Dol pri Hrastniku