Masažni bazeni - LIMELIGHT linija

Masažni bazeni HotSpring Limelight so ustvarjeni za zagotavljanje kakovosti in sprostitve. S prefinjeno oblikovanimi akrilnimi školjkami, osupljivo večbarvno osvetlitvijo in močnimi masažnimi šobami namenjenim celotnemu telesu, se lahko sproščeno potopite v toplo vodo vedoč, da ste izbrali najboljše. HotSpring Limelight masažni bazeni so pripravljeni, ko ste pripravljeni vi – vsak dan, dan za dnem.

Obiščite nas v našem razstavnem salonu in si modele oglejte v živo.

GLEAM® - za 8 oseb - masažni bazeni

GLEAM®
GLEAM®

GLEAM®

Število oseb: 8 oseb - masažni bazeni

Velikost: 231cm x 279cm x 97cm

Kapaciteta bazena: 2.082l

PULSE DL® - za 5 oseb - masažni bazeni

PULSE DL®
PULSE DL®

PULSE DL®

Število oseb: 5 oseb - masažni bazeni

Velikost: 226cm x 226cm x 97cm

Kapaciteta bazena: 1.438l

FLAIR® - za 5 oseb - masažni bazeni

FLAIR®
FLAIR®

FLAIR®

Število oseb: 5 oseb - masažni bazeni

Velikost: 213cm x 213cm x 91cm

Kapaciteta bazena: 1.173l

GLOW® - za 4 osebe - masažni bazeni

GLOW®
GLOW®

GLOW®

Število oseb: 4 osebe - masažni bazeni

Velikost: 193cm x 213cm x 84cm

Kapaciteta bazena: 1.022l

BOLT® - za 4 osebe - masažni bazeni

BOLT®
BOLT®

BOLT®

Število oseb: 4 osebe - masažni bazeni

Velikost: 203cm x 203cm x 84cm

Kapaciteta bazena: 1.098l


STRANKE O NAS

"Imeti masažni bazen HOT SPRING je način življenja. V letu 2010 sem tudi jaz razmišljal o ideji izgradnje zimskega vrta. Po nastanku ideje v glavi se je zelo hitro porodila ideja o izgradnji zimskega vrta z masažnim bazenom. Sledilo je dolgo iskanje variant po internetu in takrat sem našel meni neznano podjetje JOBPLUS d.o.o.

Dogovorili smo se za sestanek v Ljubljani in od tistega trenutka sem nehal razmišljati o drugih bazenih cenejšega cenovnega razreda. Da sem se odločil za masažni bazen HOT SPRING je močno pripomogla profesionalna predstavitev bazenov, saj podjetje ima predstavitvene modele in je v prednosti pred podjetji, ki prodajajo iz kataloga.

K nakupu masažnega bazena HOT SPRING je pripomogla tudi moja hčerka ZARJA, ki se je kar zaljubila v bazen, saj ga je  preizkusila kar v salonu.

Z masažnim bazenom HOT SPRING se nam je spremenilo življenje na boljše, saj imamo v vsakem trenutku na razpolago wellness in v vsakem trenutku imamo možnost sprostitve.

Uporaba masažnih bazenov HOT SPRING ustvarja ravnovesje med duševnim in telesnim zadovoljstvom. Vsak porabljen euro za električno energijo je manj vreden kot užitki in zadovoljstvo v bazenu HOT SPRING.

Masažni bazen smo kupili v letu 2011 in na začetku smo imeli težave z bistrostjo vode, vendar pri naslednji zamenjavi vode se je tudi ta težava odpravila s pomočjo osebja JOBPLUS d.o.o.

Danes lahko povem, da je nakup masažnega bazena HOT SPRING bila ena najboljših investicij v zadnjem času in mislim, da bo tudi v prihodnje služil svojemu namenu, torej skrbel za sprostitev in lažje pozabljanje vsakdanjih skrbi.

Danes lahko mirno povem, da lahko tudi drugi brezkompromisno preizkusijo in se lahko odločijo za nakup bazena HOT SPRING.

"
Robert Bažika, Lendava