Masažni bazeni - HIGHLIFE linija

Masažni bazeni iz linije HotSpring Highlife uporabniku zagotavljajo popoln užitek, enostavno uporabo in najnižjo energijsko porabo. Napredni razvoj ponuja upravljalsko ploščo, katera omogoča lahko upravljanje raznolikih masažnih mest, 24urno 100% filtracijo vode brez by-pass sistema, ter večplastno izolacijo za maksimalno energetsko varčnost.

Obiščite nas v našem razstavnem salonu in si modele oglejte v živo.

GRANDEE® - za 6 oseb - masažni bazeni

GRANDEE®
GRANDEE®

GRANDEE®

Število oseb: 6 oseb - masažni bazeni

Velikost: 254cm x 231cm x 97cm

Kapaciteta bazena: 1.893l

ENVOY® - za 5 oseb - masažni bazeni

ENVOY®
ENVOY®

ENVOY®

Število oseb: 5 oseb - masažni bazeni

Velikost: 236cm x 231cm x 97cm

Kapaciteta bazena: 1.703l

ARIA® - za 4 osebe - masažni bazeni

ARIA®
ARIA®

ARIA®

Število oseb: 4 osebe - masažni bazeni

Velikost: 220cm x 220cm x 91cm

Kapaciteta bazena: 1.382l

VANGUARD® - za 5 oseb - masažni bazeni

VANGUARD®
VANGUARD®

VANGUARD®

Število oseb: 5 oseb - masažni bazeni

Velikost: 220cm x 220cm x 91cm

Kapaciteta bazena: 1.514l

SOVEREIGN® - za 5 oseb - masažni bazeni

SOVEREIGN®
SOVEREIGN®

SOVEREIGN®

Število oseb: 5 oseb - masažni bazeni

Velikost: 203cm x 236cm x 84cm

Kapaciteta bazena: 1.344l

TRIUMPH® - za 4 osebe - masažni bazeni

TRIUMPH®
TRIUMPH®

TRIUMPH®

Število oseb: 4 osebe - masažni bazeni

Velikost: 188cm x 236cm x 84cm

Kapaciteta bazena: 1.300l

PRODIGY® - za 5 oseb - masažni bazeni

PRODIGY®
PRODIGY®

PRODIGY®

Število oseb: 5 oseb - masažni bazeni

Velikost: 198cm x 213cm x 84cm

Kapaciteta bazena: 1.230l

JETSETTER® - za 3 osebe - masažni bazeni

JETSETTER®
JETSETTER®

JETSETTER®

Število oseb: 3 osebe - masažni bazeni

Velikost: 213cm x 165cm x 74cm

Kapaciteta bazena: 852l


STRANKE O NAS

"

Ja, kaj naj povem drugega kot SUPER! Vedno sem si želel zabušavati v burbljajoči topli vodi, samo to za mene ni kopalna kad z masažnimi šobami! Pravi jacuzzy je čisto nekaj drugega in kdor to ne preizkusi ne ve. Res je to razvajanje in ne pozabiti, sproščanje, pa tudi zdravljenje določenih poškodb. Je nepogrešljiv po rekreaciji ko se po tuširanju v njem sprostiš, pa je lahko poleti temperatura samo 30C, a svoje naredijo masažne šobe katere lahko po želji izbiraš. V zimskem času, ko imam temperaturo naravnano na 36C (več ne maram), pa ti prija toplota in recimo samo lahko masiranje vratu, tako da včasih grem v bazen kar tako, ko v kopalnici vse opravim pred spanjem, se spustim še v jacuzzy za par minut.

No, na splošno deluje vsaka masaža sproščujoče, a vodna je drugačna kot klasična. Sicer pa se lahko ob pravih partnerjih obe kombinira tudi v jacuzzyu.

Po moje je bistvo toplota vode in primerno nastavljene funkcije masažnih šob, to pa se skupaj zaokroži v sproščujoč ambient, če pa so na nebu še zvezde, pa luna, pa, kaj bi si človek želel več.

Vzdrževanje je pomembno, še posebej v kolikor je več uporabnikov, pri meni sva dva, včasih še kakšni prijatelji, a ne tako pogosto, tako, da vodo menjam približno 1x letno. Seveda pa živosrebrno anodo menjam na 6 mesecev, ker je le ta bistvenega pomena za kakovost vode v bazenu. Približno vsakih 14 dni preverjam kislost in alkalnost vode, sperem in zamenjam lokacijo filtrov (te pa 2 do 3x letno dam sčistiti v servis), to pa je tudi vse kar je opravka, torej zelo malo. Strošek energije je minimalen in se ga v gospodinjskem obračunu sploh ne zazna. Tako me tak jacuzzy stane na leto cca 450€, če tudi malo pretiravam, a za ta denar dobim vse kar si od jacuzzyja želim. No, ne čisto vse, to pa je, da bi bilo možno na vsaj eno od hidro šob dati nastavek z prepogibno cevjo, tako da bi si lahko z njim masiral zgornji del kolena, stegna, nart, komolce in podobno. To bi bilo več kot fantastično in to tudi v kratkem nameravam sam preizkusiti, tako na bolj »testni« način, videlo pa se le bo ali je to kar od tega pričakujem. Sicer sem to željo že večkrat omenil dobavitelju, a do sedaj za to ni bilo pripravljenosti ali pa mogoče ni tehnično izvedljivo, a je res škoda, ker to je res dodatek, ki bi dodal še tisto piko na »i« pri uporabi jacuzzyja (po operaciji kolenčnih ligamentov so z takim nastavkom izvajali postoperativno hidro terapijo na mojem kolenu in so bil rezultati zelo dobri!).

Kar se tiče servisiranja, nobenih problemov, samo pokličeš in so v zelo kratkem času na lokaciji, sicer pa, kaj pa naj bi popravljali, če se pa nič ne pokvari. Imam že drugi HotSpring jacuzzy (prvi je bil v hiši v wellnessu), sedaj pa je zunaj (v Slovenksi Istri) in do sedaj nobenih problemov, oba pa delujeta non-stop.

Tako je moje mišljenje o HotSpring jacuzzyjih in prepričan sem, da nisem edini z takim razmišljanjem.

"
Tomaž