Masažni bazeni - HOTSPOT linija

Linija masažnih bazenov HotSpot je znamka kateri lahko zaupate. Gre za kakovost, ki omogoča vsakodnevno uporabo - enostavna nega, nizki stroški vzdrževanja in energijska varčnost. HotSpot masažni bazeni so odlična rešitev, ko sprejemate kompromis med kvaliteto in ceno.

Obiščite nas v našem razstavnem salonu in si modele oglejte v živo.

PROPEL® - za 5 oseb - masažni bazeni

PROPEL®
PROPEL®

PROPEL®

Število oseb: 5 oseb - masažni bazeni

Velikost: 208 x 208 x 84cm

Kapaciteta bazena: 1.287l

TEMPO® - za 6 oseb - masažni bazeni

TEMPO®
TEMPO®

TEMPO®

Število oseb: 6 oseb - masažni bazeni

Velikost: 226cm x 226cm x 97cm

Kapaciteta bazena: 1.514l

RHYTHM® - za 7 oseb - masažni bazeni

RHYTHM®
RHYTHM®

RHYTHM®

Število oseb: 7 oseb - masažni bazeni

Velikost: 213cm x 213cm x 91cm

Kapaciteta bazena: 1.420l

RELAY® - za 6 oseb - masažni bazeni

RELAY®
RELAY®

RELAY®

Število oseb: 6 oseb - masažni bazeni

Velikost: 213cm x 213cm x 91cm

Kapaciteta bazena: 1.363l

STRIDE® - za 3 osebe - masažni bazeni

STRIDE®
STRIDE®

STRIDE®

Število oseb: 3 osebe - masažni bazeni

Velikost: 213cm x 165cm x 74cm

Kapaciteta bazena: 852l

SX® - za 3 osebe - masažni bazeni

SX®
SX®

SX®

Število oseb: 3 osebe - masažni bazeni

Velikost: 183cm x 183cm x 84cm

Kapaciteta bazena: 1.078l

TX® - za 2 osebi - masažni bazeni

TX®
TX®

TX®

Število oseb: 2 osebi - masažni bazeni

Velikost: 174cm x 174cm x 74cm

Kapaciteta bazena: 530l


STRANKE O NAS

"Imeti masažni bazen HOT SPRING je način življenja. V letu 2010 sem tudi jaz razmišljal o ideji izgradnje zimskega vrta. Po nastanku ideje v glavi se je zelo hitro porodila ideja o izgradnji zimskega vrta z masažnim bazenom. Sledilo je dolgo iskanje variant po internetu in takrat sem našel meni neznano podjetje JOBPLUS d.o.o.

Dogovorili smo se za sestanek v Ljubljani in od tistega trenutka sem nehal razmišljati o drugih bazenih cenejšega cenovnega razreda. Da sem se odločil za masažni bazen HOT SPRING je močno pripomogla profesionalna predstavitev bazenov, saj podjetje ima predstavitvene modele in je v prednosti pred podjetji, ki prodajajo iz kataloga.

K nakupu masažnega bazena HOT SPRING je pripomogla tudi moja hčerka ZARJA, ki se je kar zaljubila v bazen, saj ga je  preizkusila kar v salonu.

Z masažnim bazenom HOT SPRING se nam je spremenilo življenje na boljše, saj imamo v vsakem trenutku na razpolago wellness in v vsakem trenutku imamo možnost sprostitve.

Uporaba masažnih bazenov HOT SPRING ustvarja ravnovesje med duševnim in telesnim zadovoljstvom. Vsak porabljen euro za električno energijo je manj vreden kot užitki in zadovoljstvo v bazenu HOT SPRING.

Masažni bazen smo kupili v letu 2011 in na začetku smo imeli težave z bistrostjo vode, vendar pri naslednji zamenjavi vode se je tudi ta težava odpravila s pomočjo osebja JOBPLUS d.o.o.

Danes lahko povem, da je nakup masažnega bazena HOT SPRING bila ena najboljših investicij v zadnjem času in mislim, da bo tudi v prihodnje služil svojemu namenu, torej skrbel za sprostitev in lažje pozabljanje vsakdanjih skrbi.

Danes lahko mirno povem, da lahko tudi drugi brezkompromisno preizkusijo in se lahko odločijo za nakup bazena HOT SPRING.

"
Robert Bažika, Lendava