Enostavno za uporabo in vzdrževanje

Sprostite se in uživajte. Vaš HotSpring® masažni bazen je opremljen s kvalitetnim filtracijskim sistemom, ki vam zagotavlja vedno čisto vodo. Prihrani vaš čas in trud.

Neprestana tiha filtracija

Masažni bazeni HotSpring® imajo SilentFlo® 39w obtočno črpalko, ki poskrbi za 24urno filtracijo vode. Le ta je nameščena v filtracijskem tokokrogu, ki je ločen od masažnega tokokroga vode. SilentFlo® obtočna črpalka je izredno tiha in učinkovita, kar omogoča da se v 24 urah celotna voda v masažnem bazenu prečisti vsaj 10 do 15krat. Tako je voda vedno vroča, čista in pripravljena za uživanje. Obtočna črpalka SilentFlo® je del serijske opreme linije Highlife, opcijsko je možna vgradnja v masažne bazene linije Limelight in HotSpot.

100% No Bypass filtracija

100% no bypass filtracija zagotavlja, da se celotna količina vode nepretrgano filtrira preko mehanskih kot tudi baketrialoških filtrirnih sistemov. Tudi ko uporabljate masažni bazen HotSpring® Highlife, voda v cevni sistem vstopa le preko filtrov in jih ne zaobide, tako kot pri večini masažnih bazenov. Zmožnost obtočne črpalke je natančno umerjena glede na prostornino vsakega masažnega bazena HotSpring® Highlife, kar zagotavlja uravnoteženo filtracijo. Bypass sistem tako niti ni potreben. 

Tri-X® filter tehnologija

Patentiran Tri-X® filter ima dvakrat večjo filtrirno površino od ostalih filtrov enake velikosti. Tri-X® filter tehnologija predstavlja posebno strukturo, preko katere se voda učinkovito prefiltrira, tako na površini kot v notranjosti Tri-X® filtra. Vzdževanje je enostavno, saj ga lahko očistite tudi v pomivalnem stroju. Zaradi keramične strukture je tudi življenjska doba veliko daljša od klasičnega filtra. Tri-X® filtri so primerni za vse HotSpring® Highlife masažne bazene, pri nekaterih modelih so že del standardne opreme. 

HotSpring filtre imamo stalno na zalogi, filtre za vse ostale proizvajalce lahko naročimo - potrebujemo le dimenzije le teh.

Srebrovi ioni Ag+

Kartuša srebrovih ionov poskrbi za bakteriološko dezinfekcijo vode, kar zmanjšuje potrebo po kloriranju bazenske vode. Iz kartuše se v vodo stalno izpirajo srebrovi ioni, ki uničujejo prisotne bakterije. Kartušo Ag+ preprosto vstavite v filter in ioni se bodo samodejno sproščali v  vodo. Za učinkovito delovanje je kartušo potrebno menjavati na 4-5 mesecev. 

Ozonski sistem

Masažni bazeni HotSpring® imajo vgrajen ozonski sistem FreshWater® III. Z neprestanim delovanjem v vodo dodaja na milijone majhnih, visokokoncentriranih mehurčkov ozona, ki je eden najmočnejših oksidantov. Ozon bakteriološko nevtralizira vodo. Ozonski sistem ne zahteva nikakršnega vzdrževanja.

NAROČITE KATALOG Vas zanima več o masažnih bazenih Hot Spring?

Obiščite nas v našem razstavnem salonu in si modele oglejte v živo.

Dodatne možnosti za nego vode

Naj bo nega vode še bolj enostavna.

Revolucionarna tehnologija z diamantno elektrodo in le malo specialne soli.

Z združevanjem srebrovih ionov in ozona sistem omogoča kristalno čisto vodo.

Pri zagotavljanju kar se da čiste vode, vam bo v pomoč Clean Screen™ predfilter. Le tega nastavite na cev, s katero boste napolnili masažni bazen, in tako boste iz vode predhodno odstranili organsko nečistočo ter kovine, kot sta baker in železo. Predfilter ima dolgo življensko dobo saj bo trajal kar 10 let v primeru menjave  bazenske vode 3 x letno.

Zmehčajte vodo z unikatnim Vanishing Act™ mehčalcem. Le ta odstrani vodni kamen in s tem naredi vodo mehkejšo in svilnato. Tako ne bo potrebe po dodajanju vodne kemije, voda bo čistejša dalj časa in cevni sistem bo zaščiten pred morebitnimi poškodbami zaradi trde vode. Vanishing Act mehčalec je obvezen pri polnitvi vode bazena z ACE sistemom. Uporabo zelo priporočamo tudi pri polnitvah bazenov brez ACE sistema v območjih z zelo trdo vodo.

STRANKE O NAS

"Imeti masažni bazen HOT SPRING je način življenja. V letu 2010 sem tudi jaz razmišljal o ideji izgradnje zimskega vrta. Po nastanku ideje v glavi se je zelo hitro porodila ideja o izgradnji zimskega vrta z masažnim bazenom. Sledilo je dolgo iskanje variant po internetu in takrat sem našel meni neznano podjetje JOBPLUS d.o.o.

Dogovorili smo se za sestanek v Ljubljani in od tistega trenutka sem nehal razmišljati o drugih bazenih cenejšega cenovnega razreda. Da sem se odločil za masažni bazen HOT SPRING je močno pripomogla profesionalna predstavitev bazenov, saj podjetje ima predstavitvene modele in je v prednosti pred podjetji, ki prodajajo iz kataloga.

K nakupu masažnega bazena HOT SPRING je pripomogla tudi moja hčerka ZARJA, ki se je kar zaljubila v bazen, saj ga je  preizkusila kar v salonu.

Z masažnim bazenom HOT SPRING se nam je spremenilo življenje na boljše, saj imamo v vsakem trenutku na razpolago wellness in v vsakem trenutku imamo možnost sprostitve.

Uporaba masažnih bazenov HOT SPRING ustvarja ravnovesje med duševnim in telesnim zadovoljstvom. Vsak porabljen euro za električno energijo je manj vreden kot užitki in zadovoljstvo v bazenu HOT SPRING.

Masažni bazen smo kupili v letu 2011 in na začetku smo imeli težave z bistrostjo vode, vendar pri naslednji zamenjavi vode se je tudi ta težava odpravila s pomočjo osebja JOBPLUS d.o.o.

Danes lahko povem, da je nakup masažnega bazena HOT SPRING bila ena najboljših investicij v zadnjem času in mislim, da bo tudi v prihodnje služil svojemu namenu, torej skrbel za sprostitev in lažje pozabljanje vsakdanjih skrbi.

Danes lahko mirno povem, da lahko tudi drugi brezkompromisno preizkusijo in se lahko odločijo za nakup bazena HOT SPRING.

"
Robert Bažika, Lendava